Helen Mirren, de nerecunoscut! Extensiile de păr au întinerit-o instantaneu


Un artificiu stilistic a făcut ca marea actriță britanică să pară mai tânără cu cel puțin 10 ani!


La cei 76 de ani ai săi, Helen Mirren nu se teme să experimenteze diverse stiluri. Dacă până acum s-a limitat la a jongla cu diverse trenduri vestimentare, iată că a venit timpul să apeleze și la alte trucuri. 

Prezentă la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, Helen Mirren (la fel de în vârstă ca festivalul) s-a lăsat pe mâna stilistei și, cu ajutorul câtorva extensii de păr și a unei coafuri tinerești, a reușit să-și scadă vârsta instantaneu.

Actrița premiată în 2006 cu o statuetă Oscar pentru filmul „The Queen“, în care o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a, a pășit pe covorul roșu de la Palais des Festivals complet transformată. În rochia ei lungă argintie, cu paiete aplicate stratificat, Helen Mirren a făcut senzație apărând pe tocuri de 11 centimetri și cu o nouă coafură realizată cu ajutorul extensiilor de păr. Practic, acest nou look cu păr lung și drept, prins la spate cât să elibereze și să lungească chipul, i-au tăiat brusc vreo 10 ani din buletin. La asta a ajutat și atitudinea ei de femeie puternică, sigură pe ea, care a îndrăznit să experiementeze stilistic, dar și în arta sa, reconfirmându-și nu doar statutul de Dame, ci și de model pentru toate generațiile de femei.

640

Și, chiar dacă ridurile de pe chipul său s-au înmulțit (deși unii se grăbesc să afirme că și-ar fi făcut un lifting înainte de apariția la festival), Helen Mirren nu se teme să-și arate vârsta, dar îi place s-o facă în maniera sa, cu grație. Ea a acceptat să aibă și un machiaj mai conturat și pregnant, având la ochi celebrele codițe făcute cu creionul dermatograf.

Pe același covor roșu, actrița a întâlnit-o și pe Andie McDowell, care fusese invitată la proiecția filmului „Mother And Son“.

FOTO: Profimedia

 

  • Helen Mirren, de nerecunoscut! Extensiile de păr au întinerit-o instantaneu

related posts

Modifică setările cookies