Helen Mirren, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum au fotografiat-o în costum de baie


Helen Mirren a luat o pauză de la filmări și se relaxează în Mexic. Paparazzii nu au concediu, așa că au fotografat-o pe actrița de 77 de ani în costum de baie. Admiratorii ei sunt revoltați.


Se așteptau la orice, dar numai la poze de paparazzi cu actrița lor favorită. Admiratorii lui Helen Mirren au reacționat vehement după ce o serie de fotografii cu actrița la plajă au fost făcute publice de un site de peste Ocean.

Helen Mirren este în vacanță și se relaxează pe o plajă din Mexic. Credea că are parte de intimitate, dar s-a înșelat. Paparazzii nu-și iau concediu niciodată, din câte se pare.

Lăsați-o în pace!”, „Încălcarea vieții private”, „E înfiorător”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor actriței de 77 de ani. Sursa foto: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Actrița este în continuare admirată pentru bunul gust de care dă dovadă în alegerea vestimentațiilor și în ieșirile sale publice. Recent, Helen Mirren a avut o apariție remarcabilă pe covorul roșu, la premiera filmului Shazam! Fury of the Gods de la Londra. Atunci a venit însoțită de nepotul ei vitreg, Basil.

La 77 de ani, Helen Mirren continuă cariera de actriță. În prezent lucrează la filmul Barbie, unde va pune voce, dar mai are încă patru proiecte în derulare.

De-a lungul carierei, Helen Mirren a fost nominalizată de patru ori la Oscar și a câștigat o statuetă pentru interpretarea din filmul The Queen (2007).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Helen Mirren, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum au fotografiat-o în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies