Hilary Swank, din "Million Dollar Baby", însărcinată cu gemeni la 48 de ani: "Este un miracol total"


Hilary Swank, actrița din "Million Dollar Baby", câștigătoare a două premii Oscar, este însărcinată cu gemeni la 48 de ani.


Actrița a dat vestea în cadrul emisiunii  "Good Morning America", unde a recunoscut că este foarte încântată de această nouă etapă din viața sa.

"Este ceva ce îmi doresc de mult timp. Voi fi mamă. Și nu doar de unul, ci de doi. Nu-mi vine să cred", a spus Swank gazdelor emisiunii, adăugând că s-a simțit foarte ușurată să poată vorbi în sfârșit despre acest lucru.

În cadrul unui alt interviu, pentru emisiunea "Live with Kelly and Ryan", Hilary Swank a dezvăluit că se află în al doilea trimestru de sarcină și că există gemeni atât în familia sa, cât și în cea a soțului.

"Este o adevărată binecuvântare. Este un miracol total. Este de necrezut", a declarat fericită aceasta.

Hilary Swank și antreprenorul, Phillip Schneider, s-au căsătorit în august 2018, la aproape doi ani după ce cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună.

La acea vreme, vedeta a acordat un interviu pentru Vogue în care a descris cum a decurs una dintre cele mai importante zile din viața sa:

"A fost atemporal. Nu există un alt mod de a o descrie. Am fost copleșită de atâta recunoștință și mulțumire pentru că m-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele și pentru că i-am văzut pe toți oamenii pe care îi iubim în mijlocul unui cadru atât de profund. A fost cu adevărat un vis devenit realitate".

Sursă: Getty

Vezi și:

  • Hilary Swank, din Million Dollar Baby , însărcinată cu gemeni la 48 de ani: Este un miracol total

related posts

Modifică setările cookies