Holly Madison, dezvăluiri despre viața în conacul Playboy. Ce reguli bizare aveau de respectat iubitele lui Hugh Hefner


Tinere sexy, blonde, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să-i satisfacă orice dorință mogulului Playboy. Vorbim despre iepurașii Playboy, care locuiau cu Hugh Hefner la celebrul conac. În spatele zâmbetelor perfecte se ascundea însă multă suferință. 


Holly Madison, una dintre fostele iubite ale lui Hugh Hefner, a dezvăluit că viața la conac era “îngrozitoare” și că a ajuns în pragul depresiei pe vremea când locuia cu cel supranumit “tăticul Playboy”.

Blonda a vorbit în documentarul “Secretele Playboy” despre lucrurile sinistre care aveau loc în interiorul conacului. 

“Era un ciclu de lucruri îngrozitoare, iar eu nu știam ce să mai fac”, a spus Holly, care a trăit la conac 7 ani, în perioada 2001-2008. “Era o presiune uriașă. Trebuia să arăt exact ca celelalte fete. La un moment dat, mi-am tuns părul scurt și am mers la el. A fost foarte nervos. Țipa la mine și mi-a spus că mă face să arăt bătrână, urâtă și ieftină”, își amintește Holly, care a jucat rolul uneia dintre cele trei iubite voluptoase ale lui Hef în reality show-ul „Fetele de alături”.

Dezvăluirile lui Holly sunt confirmate și de Jonathan Baker, un prieten de-al lui Hugh Hefner. Fetele nu aveau voie nici să poarte ruj roșu pe buze. “A venit odată cu buzele roșii și a țipat la ea. I-a spus că urăște rujul roșu și că trebuie să și-l șteargă imediat de pe buze”, a spus acesta potrivit New York Post.

“Hef a declarat în repetate rânduri că la conac nu se consumau droguri, însă asta era o minciună”, dezvăluie în același documentar Sondra Theodore, o altă fostă iubită a lui Hugh. 

“Foloseau Quaaludes (sedative) pentru partidele de sex. De obicei luam doar jumătate de pastilă, dacă luai două, ai fi leșinat. Bărbații știau că puteau convinge fetele să facă aproape orice dacă le dădeau un Quaaludes”, a povestit Sondra, făcând referire la orgiile care aveau loc la conac. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

  • Holly Madison, dezvăluiri despre viața în conacul Playboy. Ce reguli bizare aveau de respectat iubitele lui Hugh Hefner

related posts

Modifică setările cookies