Horoscopul lunii octombrie 2023. Scorpionii elimină din viața lor ceea ce îi ține în loc: iubitul, locul de muncă sau un prieten 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul lunii octombrie 2023.


Horoscop Berbec luna octombrie 2023

 

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este aspectat în luna octombrie de tranzitul planetelor: Soare până pe 23 octombrie, Mercur până pe 22 octombrie, și Marte până pe 12 octombrie. Toate cele trei planete imprimă preocupări pentru rezolvarea unui context relațional. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Berbec se pot aștepta la evenimente neprevăzute, răsturnări de situație în sectorul amoros. Ies la suprafață situații din trecut, care nu mai pot fi trecute cu vederea și Berbecii vor lua decizii importante.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să activeze sectorul muncii și sănătății și îmbunătățește condițiile de muncă, aduce oportunități de joburi noi, colaborări, asocieri și parteneriate.

Marte, guvernatorul nativilor, ajunge în zodia Scorpion, din 12 octombrie, semn că Berbecii vor fi preocupați de rezolvarea unui context financiar. Și sectorul intimității este activat și se pot rezolva anumite chestiuni în cuplu.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă, dar și axa financiară, este activată și au loc încheieri de etape. Mai mult de atât, Berbecii se pot aștepta la răsturnări într-un context financiar. Se pot încasa sume de bani dintr-un contract sau valorificarea unor bunuri imobiliare deținute de familie.

 

Horoscop Taur luna octombrie 2023

 

Sectorul muncii, relațiile cu colegii, rutina zilnică și sănătatea este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării, și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Taur vor încerca să organizeze mult mai bine activitatea la locul de muncă, astfel încât să fie și șefii mulțumiți. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Taur se pot aștepta la evenimente cu impact, neașteptate, dar care au început să se simtă de la finalul lunii septembrie. Este momentul unui nou început, pe care Taurii îl aleg sau lucrurile se așează în așa fel încât să fie nevoiți să preia o funcție, un job sau sarcini noi.

Venus, guvernatorul Taurilor, începe din 9 octombrie să activeze sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni. Este o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, concediilor, dar și petrecerii timpului cu persoanele dragi.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa relațiilor, semn că urmează o perioadă dinamică în a-și urmări scorpurile în planul parteneriatelor și  căsătoriei. Atenție la cum se folosește această energie, pentru că pot să mai apară și conflicte!

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Pentru că se formează în casa personalității nativilor, Eclipsa poate aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri sau vești importante despre o căsătorie, divorț, nașterea unui copil, o promovare, o demisie, semnarea unui contract important profesional.

 

Horoscop Gemeni luna octombrie 2023

 

Sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției, activităților recreative și valorificării unui talent este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării, și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Gemeni vor încerca să clarifice anumite chestiuni în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, își programează vacanțe și caută să obțină beneficii dintr-o pasiune. Pe fondul astral acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Gemeni vor avea parte de noi începuturi, dar și de surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul amoros.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să activeze zodia Fecioară, respectiv planul vieții de familie, al spațiul de locuit și relațiile cu familia. Posibil, Gemenii să înceapă o reamenajare sau redecorarea a casei, iar relațiile de familie să se îmbunătățească.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa muncii, activităților profesionale, programului de lucru și sănătății. Urmează o perioadă foarte activă la locul de muncă, în care Gemenii își vor urmări obiectivele profesionale. Atenție la dispute și la tendința de a intra mai des în conflicte!

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Se activează sectorul asociat trecutului, frământărilor, meditației și introspecției. Gemenii își vor face un bilanț și recomandarea astrelor este să elimine din viața lor persoanele și situațiile cu care nu mai rezonează. Pentru că au loc evenimente neașteptate, Gemenii sunt sfătuiți să-și facă timp să analizeze tot ce se întâmplă, să lase câteva zile, după care să ia decizii.

 

Horoscop Rac luna octombrie 2023

 

Sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și rădăcinilor este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Rac vor încerca să își reorganizeze treaba acasă, să rezolve anumite chestiuni administrative. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Rac vor avea parte de evenimente surpriză, neașteptate în planul  familiei și vor începe etape noi. Fenomenul astral poate anunța un eveniment important, o mutare, o căsătorie, nașterea unui copil sau o tranzacție imobiliară cu succes.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să tranziteze zodia Fecioară, respectiv sectorul comunicării, învățării și deplasărilor și aduce reușite la examene, interviuri, ajutor de la persoane cu care intră în contact și își vor rezolva repede treburile administrative.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și valorificării unor talente. Urmează o perioadă în care Racii vor investi multă energie în aceste domenii, însă se cere atenție la impulsul de a face acuzații nefondate, gelozie sau posesivitate asupra partenerului.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Racii încheie etape în sectorul planurilor, proiectelor de viitor, în relațiile de prietenie. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente bruște, care pot schimba cursul unor planuri stabilite demult.

 

Horoscop Leu luna octombrie 2023

 

Sectorul comunicării, informațiilor, învățării, deplasărilor și interacționării cu ceilalți este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Leu vor încerca să își organizeze activitatea profesională, intelectuală, să își facă ordine în treburile administrative, dar și în relațiile cu rudele, în special cu frații.  Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Leu au parte de noi începuturi, cu surpriză și situații neașteptate. Leii iau decizii, în urma unor evenimente care le dau peste cap planurile.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să activeze zodia Fecioară, respectiv casa banilor, pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Micul benefic aduce oportunități de renegociere și sume suplimentare de bani în conturile lor.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, respectiv casa vieții de familie și căminului, semn că se amplifică relațiile cu familia. Pot avea loc schimbări în casă, o reamenajare. De asemenea, Leii pot intra mai des în conflicte cu familia. Așadar, este recomandat calmul și răbdarea în relațiile de familie, pentru a nu ajunge la tensiuni.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc încheieri de etape în planul profesional, la nivelul conducerii firmei se iau decizii pe care Leii nu le vor accepta. Se poate renunța la un job în favoarea unuia mai bine plătit. Au loc surprize și răsturnări de situație și evenimentele vor duce către o direcție mai bună din punct de vedere profesional.

 

Horoscop Fecioară luna octombrie 2023

 

Sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării, și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Fecioară vor încerca să-și facă ordine în situația financiară și să caute să-și suplimenteze veniturile. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Fecioară ar putea începe o nouă etapă. Posibil să apară surprize într-un context financiar, să piardă un contract, dar să vină unul mai bun.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să le traverseze casa personalității și le aduce oportunități și-n planul profesional, dar și-n cel relațional. Micul benefic operează în beneficiul Fecioarelor, se fac plăcute și obțin ce-ți doresc mai ușor, se îngrijesc mai mult și caută să-ți schimbe look-ul sau garderoba.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți și nativii vor fi determinați să acumuleze informație, să înceapă cursuri, să reia legăturile cu rudele cu care au avut neînțelegeri, să negocieze în favoarea lor.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul astral anunță conștientizări, dar și conflicte interioare din cauza unor credințe și convingeri, care trebuie lăsate în urmă, pentru a putea merge înainte. Posibil să apară crize din punct de vedere profesional, care să îi ajute pe nativi să-și schimbe direcția în planul relațional sau profesional.

 

Horoscop Balanță luna octombrie 2023

 

Sectorul personalității este puternic aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării, și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Balanță vor încerca să se ocupe mai mult de propria persoană, de proiectele personale, dar și de cele profesionale. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Balanță vor fi vedetele perioadei și vor avea energia să pornească spre o nouă direcție.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să activeze sectorul frământărilor interioare, izolării și trecutului și nativii vor căuta să-și analizeze sentimentele. De asemenea, pot reveni persoane din trecut cu care să înceapă o relație ascunsă sau pot începe o relație extraconjugală.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa banilor, resurselor și valorilor, și nativii vor dori să-și dea mai multă valoare, să căștige mai mulți bani, să-și renegocieze salariul. 

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Se activează sectorul intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi pot obține din alte surse decât salariile. Au loc încheieri de etape și evenimente bruște, cu impact în planul profesional și cel financiar. Nativii vor decide să facă schimbări majore în viața lor.

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2023

 

Sectorul asociat izolării, frământărilor interioare, introspecției și trecutului este aspectat din 12 octombrie de Marte, guvernatorul Scorpionilor, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării și de Soare, până pe 23 octombrie. Nativii Scorpion vor încerca să-și analizeze trecutul și acțiunile și-și vor redirecționa energia spre interior pentru a-și rezolva anumite probleme din trecut.  Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii vor avea revelații și vor elimina din viața lor ceea ce îi ține în loc: fie că este vorba de un partener, de un loc de muncă, un prieten sau o rudă, căreia nu îi mai pot tolera un derapaj.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, semn că vor avea ajutor de la prieteni în proiectele pe care le au în desfășurare sau de la persoane cu putere de decizie din sfera profesională. Cei singuri ar putea să își găsească partenerul prin intermediul prietenilor sau ieșind la un eveniment.

Marte, guvernatorul Scorpionilor, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa personalității și aduce multă energie, inițiative și va ajuta la planuri, strategii și îndeplinirea unor obiective.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul astral aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în sfera relațională. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate în planul relațional.

 

Horoscop Săgetător luna octombrie 2023

 

Sectorul asociat prietenilor, planurilor de viitor și vieții social este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie, de Mercur, astrul comunicării, și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Săgetător vor încerca să își lărgească cercul de cunoscuți, să se implice în mai multe proiecte, să își pună în practică niște idei. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Săgetător încep noi etape, dar care pot veni cu surpriză sau evenimente neașteptate, iar socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea din târg. Nativii trebuie să fie deschiși noului și să se adapteze situațiilor.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul carierei, imaginii și reputației, semn că este o perioadă bună pentru a se face remarcați și pentru a obține o funcție sau să primească merite de la șefi pentru implicare.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa frământărilor interioare, izolării, introspecției și trecutului. Săgetătorii își vor redirecționa energia spre interior și vor simți că au energia scăzută, că s-ar putea să facă față cu greu unor sarcini. Pe de altă parte este o perioadă bună de pregătire a unor proiecte, de o lansare personală sau profesională.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul astral anunță încheieri de etape finalizarea unor demersuri privind activitățile profesionale și obținerea unui job nou. De asemenea, Săgetătorii se pot aștepta la evenimente neprevăzute și răsturnări de situație într-un context profesional.

 

Horoscop Capricorn luna octombrie 2023

 

Sectorul profesional, al carierei, imaginii și statutului personal este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Capricorn vor fi preocupați de carieră, să facă impresie în fața șefilor, să-și ducă la îndeplinire obiectivele profesionale și să obțină o funcție sau să treacă pe un alt post mai bine plătit. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Capricorn se pot aștepta la evenimente neprevăzute și răsturnare de situație în planul profesional. De asemenea, pot începe noi etape, dar într-o direcție diferită față de ce au stabilit inițial.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să tranziteze zodia Fecioară, respectiv sectorul sistemului educațional, perfecționării profesionale, direcției în viață, călătoriilor, convingerilor și credințelor. Capricornii au noroc și șansa să intre în posesia unor diplome, atestate, să plece într-o călătorie, care le poate schimba viziunea asupra vieții și să-și lărgeasca orizontul cunoașterii.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa asociată planurilor de viitor și urmează o perioadă activă din punct de vedere al strategiilor, pe care Capricornii le vor aplica în următoarea perioadă în proiectele pe care le au în desfășurare.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul astral anunță încheieri, finalizări, concluzii, culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală, în relațiile cu copiii sau privind valorificarea unui talent/ a unei pasiuni, de pe urma căreia se pot obține beneficii financiare însemnate. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul sentimental pentru cei singuri, dar și pentru cei care fac parte dintr-un cuplu.

 

Horoscop Vărsător luna octombrie 2023

 

Sectorul asociat credințelor, convingerilor, sistemului educațional, perfecționării profesionale și călătoriilor este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării, și de Soare, până pe 23 octombrie. Nativii Vărsător se vor gândi să mai învețe ceva, să se înscrie la cursuri să se perfecționeze din punct de vedere profesional. Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, nativii Vărsător vor începe o nouă etapă în aceste domenii. Posibil să apar schimbări în planurile sau direcția profesională, Vărsătorii să ia decizii importante care schimbă o direcție profesională, să se recalifice sau să accepte un job în străinătate.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să traverseze zodia Fecioară, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care nativii îi câștigă din alte surse decât salariile, intimității și încrederii reciproce. Apar sume de bani de la partener, de la familie sau din alte surse.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa carierei și aspirațiilor profesionale și urmează o perioadă activă privind îndeplinirea unor obiective, obținerea unei funcții sau preocupări pentru a obține un job mai bun.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Fenomenul astral anunță noi începuturi în planul vieții de familie, al casei și relațiilor cu părinții. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situații, dar și evenimente, care pot duce într-o altă direcție decât cea pe care nativii au anticipat-o.

 

Horoscop Pești luna octombrie 2023

 

Sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, banii la comun cu partenerul, moștenirile și sectorul intim este aspectat din 12 octombrie de Marte, planeta acțiunii, din 22 octombrie de Mercur, astrul comunicării și de Soare până pe 23 octombrie. Nativii Pești vor fi interesați să administreze cât mai bine un context financiar, astfel încât să returneze niște datorii sau să pună niște bani într-un cont de economii. Și sectorul intim este activat și Peștii vor încerca să-și relanseze relația de cuplu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 14 octombrie, din zodia Balanță. Însoțită de o Elipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce inițierea unor etape noi și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente neașteptate și-n cuplu, dar și-n sfera financiară.

Venus, micul benefic, începe din 9 octombrie să activeze sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și aduce o îmbunătățire a relațiilor cuplu sau cele profesionale.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, din 12 octombrie, prin casa perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, călătoriilor, filosofiei de viață și aduce multă energie și dinamism, rezolvarea unor chestiuni birocratice și implicarea în cât mai multe proiecte personale.

Pe 28 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Sectorul comunicării și veștilor este cel impactat și s-ar putea ca niște informații să îi ia prin surprindere. O negociere poate să se îndrepte în altă direcție decât cea inițială. Nu sunt excluse evenimente neașteptate, bruște și răsturnări de situație.

related posts

Modifică setările cookies