HOT! Kate Hudson s-a afișat topless pe Instagram


Una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood demonstrează că nu are inhibiții, expunându-și trupul pe rețelele de socializare.


Are 43 de ani, dar dacă nu ai ști că este actriță și n-ai fi văzut-o niciodată pe covorul roșu ori pe copertele revistelor, ai fi putut spune lesne că are poate chiar 23 de ani. Cu o condiție fizică de invidiat, un ten ferm și un chip luminos, dat de liniștea și mulțumirea ce domnește în cuplul pe care-l formează cu Danny Fujikawa, din 2017 încoace, Kate Hudson sfidează cu eleganță timpul.

Și, dacă tot e vară și toate vedetele ies cu trupurile la evaluat pe rețelele de socializare, fiica superbei actrițe Goldie Hawn s-a raliat acestui trend, afișându-se topless. Totul într-un firesc specific femeilor sigure pe ele, fără inhibiții ori temeri, dar într-o manieră suficient de decentă pentru a nu cădea în derizoriu. Iar Kate Hudson știe să le ofere fanilor săi internauți instantanee originale, în poziții studiate, care să n-o scoată din liga de VIP-uri cu pretenții.

Instantaneul în care apare doar în niște boxeri și cu pletele-i ascunzându-i artistic sânii, în timp ce-și bea cafeaua de dimineață, a strâns o jumătate de milion de aprecieri.

Kate Hudson a încins încă o dată internetul cu un filmuleț publicitar, de această data, în care renunță din nou la haine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Vedeta se află zilele acestea în Italia, ea profitând de invitația Casei Valentino de a se alătura show-ului de modă aniversar pentru a petrece o vacanță la Roma, Capri, Positano și în alte destinații idilice, în care am văzut-o petrecându-și concediul și anii trecuți, cu partenerul său de viață și cu copiii.

FOTO: Instagram

 

  • HOT! Kate Hudson s-a afișat topless pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies