Hugh Jackman revine în rolul Wolverine și are un antrenor de fitness după care întorci capul


Hugh Jackman se pregătește intens la sală pentru a reveni în rolul Wolverine, pentru care este adorat de fanii din întreaga lume. Actorul de 54 de ani trage de fiare sub îndrumarea unei femei specializate în fitness.


Hugh Jackman e căsătorit de 27 de ani cu Deborra-Lee Furness, însă la sală ascultă de altă femeie. Starul seriei X-Men se antrenează cu Beth Lewis pentru a reveni la forma pe care o avea pe vremea când îl juca pe Wolverine. Motivul? 

Jackman va juca alături de Ryan Reynolds în Deadpool 3, filmul în care Wolverine va avea revenire spectaculoasă.

Actorul australian de 54 de ani renunțase la rolul celebrului mutant după filmul Logan (2017), însă Ryan Reynolds l-a convins să mai intre o dată în pielea personajului. Însă, are mult de recuperat, fiindcă partenerul său de ecran are 46 de ani și pare mult mai în formă.

Hugh Jackman le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale în ce constă antrenamentul său la sală, sub supravegherea antrenoarei sale necruțătoare.

Sper din toată inima ca Ryan Reynolds să aprecieze asta”, a comentat o admiratoare. 

Cred că l-ai putea depăși pe Tom Cruise”, a apreciat altă admiratoare.

Hugh Jackman și Ryan Reynolds vor aduce Deadpool 3 pe marile ecrane la 8 noiembrie 2024. Până atunci, Wolverine trebuie să „rupă sala” în două.

Deadpool 3 este realizat de studiourile Marvel. Vezi trailerul mai jos!

Fotografii: @thehughjackman/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Hugh Jackman revine în rolul Wolverine și are un antrenor de fitness după care întorci capul

related posts

Modifică setările cookies