Iancu Sterp, mesaj neașteptat pentru fani: „Era cazul să mă angajez și eu”. Cum s-a fotografiat fratele lui Culiță Sterp


Iancu, fratele cunoscutului cântăreț de manele, este foarte activ în mediul online și nu se ferește niciodată să le arate celor care îl urmăresc aproape tot ce se petrece în viața lui privată. De curând, a publicat o imagine care i-a lăsat mască pe toți, căci nimeni nu a știut în primă fază despre ce este vorba. Iată cum s-a fotografiat!


Fără să ofere prea multe explicații, Iancu Sterp s-a afișat pe Instagram într-o ipostază cel puțin neobișnuită. Tânărul de 24 de ani a îmbrăcat o uniformă de polițist și le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi, din care s-a înțeles inițial că și-a schimbat domeniul de activitate.

„Era cazul să mă angajez și eu”, a scris Iancu Sterp alături de fotografia în care apare în uniformă specifică oamenilor legii.

Ei bine, totul a fost doar o farsă! Fratele lui Culiță Sterp nu s-a angajat în acest domeniu, ci doar a primit un rol în noul film realizat de Matei Dima, cunoscut și sub numele de „BRomania”. Alături de Iancu Sterp se vor afla, pe platourile de filmare, și Antonia, Alex Delea, Anca Dumitra sau Alex Bogdan.

Antonia, rol de polițistă în noul film „Haita de Acțiune”

Iancu Sterp nu are singurul rol de polițist în comedia de acțiune. Antonia este și ea, la rândul său, un om al legii, iar în cadrul unui interviu a menționat că nu i-a fost deloc dificil să intre în personaj. Satira polițistă „Haita de Acțiune” urmează să fie lansată în primăvara anului 2023.

„Am o chimie foarte bună cu Matei pe cameră și sperăm ca și oamenii care vor veni la cinema să vadă asta. Îmi place faptul că acest film va avea multă acțiune și faptul că o să mă bat foarte mult în film. Vreau să mă antrenez și să mă pregătesc cât mai mult pentru acest rol”, a mărturisit Antonia.

Sursă foto: Instagram

  • Iancu Sterp, mesaj neașteptat pentru fani: „Era cazul să mă angajez și eu”. Cum s-a fotografiat fratele lui Culiță Sterp

related posts

Modifică setările cookies