Iggy Azalea, silueta ireală la nici două luni de la naștere. Cum le-a răspuns celor care o acuza că își editează pozele


Luna trecută Iggy Azalea a confirmat, în sfârșit, că a devenit mămică, deși zvonuri existau cu câteva săptămâni mai devreme. Acum, fanilor nu le vine să creadă cât de bine arată la atât de puțin timp după naștere.  


De când a devenit mămică, Iggy Azalea postează imagini din ce în ce mai sexy pe Instagram, în care își etalzeaza formele apetisante. Rapperita australiancă să madreste cu silueta sa post natere, însă fanii o acuză că umblă cu… lucruri necurate.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Ce i-a răspuns vedeta unui fan care a acuzat-o că și-a făcut operații estetice după naștere? “Tot ce trebuie să faci e să ai grijă ce mănânci în sarcină. Și e important să ai dinainte de sarcină pătrățele pe abdomen. E gratis, dar e nevoie de voință să te ții de asta 9 luni”.

Alții au acuzat-o că își editează pozele, pe motiv că abdomenul ei nu are cum să arate atât de bine. Răspunsul: “O să ies într-o bluză decupată și o să îi las pe paparazzi să mă pozeze din toate unghiurile!” Zis și făcut! Astfel, Iggy le-a închis gura fanilor răutăcioși.

Totuși, australianca a recunoscut în trecut că și-a operat nasul și și-a mărit sânii.

  • Iggy Azalea, silueta ireală la nici două luni de la naștere. Cum le-a răspuns celor care o acuza că își editează pozele

related posts

Modifică setările cookies