Ileana Lazariuc are un ten de porțelan la aproape 42 de ani. O fotografie recentă cu ea a adunat mii de like-uri: „Frumoasă femeie mai ești!”


Ileana Lazariuc este o fire mai discretă, iar postările ei pe rețelele sociale sunt destul de rare. Fosta parteneră de viață a lui Ion Țiriac Jr. și-a impresionat urmăritorii cu o fotografie recentă, realizată la o grădină zoologică.


Lazariuc apare într-o rochie bleu, stil halat, ținând în mână un lemur. Fostul model, care va împlini 42 de ani, pe 12 aprilie, are un ten proaspăt și luminos, încât pare că a găsit elixirul tinereții. Urmăritorii ei au complimentat-o imediat:

„Frumoasă femeie mai ești! Te-am văzut în Brașov anul trecut. În realitate ai o liniște, un calm și frumusețe cum rar are un om. Fericire îți mai doresc!”, i-a scris un admirator.

„Tu ești cea mai frumoasă femeie!”; „Păpușă”, „Superbă”, „Câtă frumusețe”, au fost alte reacții.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar s-au despărțit după 17 ani. Ei au împreună doi băieți. Fiul celebrului tenismen păstrează o afecțiune pentru mama copiilor săi, fapt demonstrat și de schimbul de mesaje frumoase cu Lazariuc pe rețelele de socializare. 

Invitată în podcastul „Lucruri Simple” realizat de Horia Brenciu, Lili Sandu a dezvăluit că Ileana Lazariuc locuiește în Dubai, împreună cu cei doi copii.

  • Ileana Lazariuc are un ten de porțelan la aproape 42 de ani. O fotografie recentă cu ea a adunat mii de like-uri: „Frumoasă femeie mai ești!”

related posts

Modifică setările cookies