Cu doar câteva luni înainte de divorț, începea să se zvonească faptul că Ilinca Vandici a fost înșelată de Andrei Neacșu. Prezentatoarea de televiziune nu a făcut nicio declarație despre acest subiect, însă, recent, a recunoscut că tatăl fiului ei a călcat strâmb.

Ilinca Vandici a recunoscut că a fost înșelată de Andrei Neacșu

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici a acordat un interviu care a mărturisit că relația dintre ea și Andrei Neacșu este atât de puternică, încât nimeni și nimic nu o poate distruge. Prin urmare, chiar dacă ar fi înșelată, ar închide ochii și ar merge mai departe și, mai mult decât atât, i-ar ierta „orice”.

În urma declarațiilor făcute, Ilinca Vandici a fost pusă la zid și multe persoane i-au atras atenția asupra cuvintelor folosite. De curând, însă, a mărturisit că, în relația cu fostul soț, nu a acceptat orice și, în momentul în care a aflat că este înșelată, a plecat.

„Exact cum mi s-a demonstrat mie, că nu pot să iert chiar orice sau mă rog, la nivel spiritual, în relație cu Dumnezeu și cu mine, da, pentru mine pot să iert, în suflet, dar nu accept. Eu nu am zis că accept, am zis că iert, drept urmare, uite că nu am acceptat”, a spus, recent, Ilinca Vandici.

Declarația controversată făcută de Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au format unul dintre cele mai solide cupluri, iar vestea că divorțează i-a luat prin surprindere pe mulți. După ce s-a aflat că nu vor mai forma un cuplu, nu puțin au fost cei care și-au adus aminte de declarațiile controversate pe care le-a făcut la acea vreme.  

„I-aș ierta absolut orice. Nu-mi vine să cred că zic asta! Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute.

El mi-a dat cele mai frumoase momente, rațiunea noastră ca și cuplu, adică copilul. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea”, a spus aceasta, la acea vreme. 


Sursa foto: Instagram