Ilinca Vandici: "Violența, asta m-ar face să pun capăt relației"


Ilinca Vandici a avut parte de o mulțime de reacții controversate după ce a afirmat că și-ar ierta soțul pentru orice și că nu s-ar împiedica de infidelitate dar și după ce a făcut portretul bărbatului ideal. 


La „Detectorul de minciuni", Ilinca Vandici a făcut însă declarații legate de faptul că nu ar ierta violența domestică:

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe lucruri."

În plus, aceasta a admis că nu își controlează soțul pentru a verifica mesajele și comportamentul acestuia:

„Nu simt nevoia să verific, mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte."

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai, aceasta a vorbit despre viziunea ei despre viață și iubire. A atras atenția în special când a discutat despre modul în care își construiește relația cu soțul ei: 

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici.

În plus, a declarat cu sinceritate că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat și ea să nu-l ierte: 

„Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.

Ilinca Vandici a mai declarat:

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli”.

"Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală."

„Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”

FOTO: ILINCA VANDICI INSTAGRAM 

Vezi si video:

  • Ilinca Vandici: Violența, asta m-ar face să pun capăt relației

related posts

Modifică setările cookies