Imagini cu Pescobar înainte de a deveni celebru! Cum arăta afaceristul acum 10 ani


Paul Nicolau, cunoscut în spațiul public sub pseudonimul Pescobar, a publicat mai multe imagini de pe vremea când nu era celebru pentru restaurantele sale „Taverna Racilor”. Iată cum arăta și cu ce se ocupa acum mai bine de 10 ani!


Pescobar a intrat și mai mult în atenția publicului după ce restaurantele sale din București și Timișoara au fost închise de ANPC. Inspectorii de control au găsit mai multe nereguli în locațiile afaceristului, printre care alimente expirate, materii prime și semipreparate fără etichete de identificare, dar și lipsa autorizației de funcționare. 

Scandalul a șocat o țară întreagă, dar afaceristul s-a mobilizat rapid și a reușit să potolească neînțelegerile. Acum că apele s-au mai liniștit, Paul Nicolau a vrut să le arate celor care îl urmăresc ce făcea în urmă cu mai bine de 10 ani, când nu era celebru.

Foarte activ în mediul online, pe toate rețelele de socialziare, Pescobar s-a gândit să facă publice câteva imagini cu el de pe vremea când încă punea cap la cap ideile afacerii sale de succes. Prin această metodă, bărbatul le-a demonstrat tuturor că a plecat de jos și că a muncit enorm pentru ceea ce are astăzi. (Vezi în galeria de mai jos ce făcea Pescobar acum 10 ani).

Cine deține, de fapt, „Taverna Racilor”

Cu toate că pe rețelele de socializare se mândrește că este patronul restaurantului din Herăstrău și că Larisa îi este mâna dreaptă de ani buni, directorul ANPC, Horia Costantinescu, a explicat că lucrurile stau cu totul altfel. În cadrul podcastului „Oameni cu cord”, acesta a explicat faptul că restaurantele lui Pescobar sunt trecute, în acte, pe numele părinților săi.

„Dânsa a vrut să vină cu cineva care să reprezinte firma. El nu este acționar, ci promoter. În acte apare familia Nicolau, dar cu siguranță nu el. Mama e patroana și administratorul, dar vocea care promovează locația este el”, a spus Hora Constantinescu.

Foto: Instagram/Paul Nicolau

  • Imagini cu Pescobar înainte de a deveni celebru! Cum arăta afaceristul acum 10 ani

related posts

Modifică setările cookies