Imagini rare de la nunta actriței Salma Hayek! Cum a arătat vedeta în rochie de mireasă: „Felul în care el te privește…”


Salma Hayek a scos din sertarul de amintiri câteva imagini de colecție de la nunta din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault. 


Cei peste 28 de milioane de urmăritori au fost de-a dreptul cuceriți de apariția Salmei în rochie de mireasă. Actrița a avut două ținute în ceea ce a numit „una dintre cele mai frumoase zile din viața mea”.

„Nu există cuvinte care să explice binecuvântarea de a-ți găsi sufletul pereche. Pentru toți cei care l-ați găsit, nu-l luați ca pe un lucru garantat, iar pentru cei care nu l-ați găsit, nu vă dați bătuți”, a scris Salma în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Felicitările au curs, iar printre cei care au reacționat la postarea actriței se numără și vedete ca Jessica Alba sa Lindshay Lohan.

„Felul în care el te privește…”, a scris Jessica Alba la postarea care a adunat peste jumătate de milion de like-uri.

Salma a fost o mireasă încântătoare! Actrița și-a prins părul în coc și a optat pentru un machiaj extrem de natural. Actrița și antreprenorul francez s-au căsătorit în aprilie 2009. (Vezi imagini de la nunta actriței în GALERIA FOTO de mai jos)

​Anii au trecut, iar Salma și Francois au demonstrat că dragostea lor este una sinceră. Cei doi sunt de nedespărțit, își fac declarații de dragoste ori de câte ori au ocazia și sunt părinții unei fete, pe nume Valentina.

Salma Hayek, deranjată de oamenii care spun că s-a măritat din interes

Francezul Francois Henri Pinault deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Nici Salma nu stă rău la capitolul finanțe. Actrița mexicană are o avere de peste 200 de milioane de dolari și continuă să apară în producții de succes de la Hollywood.

Într-un podcast al actorului Dax Shepard, Salma Hayek a spus că se simte ofensată de oamenii care cred că s-a măritat din interes.

„El m-a făcut să devin un om mai bun și să cresc într-un mod atât de sănătos. Știi că atunci când m-am măritat cu el toată lumea a spus: E o căsnicie aranjată, s-a măritat cu el pentru bani. Iar eu le zic: Cum zici tu! Crezi ce vrei: de 15 ani suntem împreună și ne iubim încă mult”, a spus actrița în cadrul podcastului în urmă cu trei ani.

Actrița a recunoscut că și ea avea păreri greșite despre oamenii bogați, care au făcut-o să-l privescă pe Pinault cu alți ochi atunci când s-au cunoscut. „Am avut și eu asta. El era ultimul lucru pe care mi-l doream – nu era deloc genul meu. Am venit cu aceste preconcepții, iar el mi le-a topit pe toate”, a conchis actrița.

Foto: Getty Image/ Instagram

  • Imagini rare de la nunta actriței Salma Hayek! Cum a arătat vedeta în rochie de mireasă: „Felul în care el te privește…”

related posts

Modifică setările cookies