Impresionează cu fiecare apariție în costum de baie. Cum a fost surprinsă Eiza Gonzalez pe iacht în Sardinia


Eiza Gonzalez este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Cu o siluetă de model și un chip de păpușă, actrița și cântăreața mexicană impresionează la fiecare apariție, motiv pentru care paparazii sunt mereu pe urmele ei.


Recent, actrița din "Baby Driver", în vârstă de 32 de ani, a fost surprinsă pe un iacht, în Sardinia, Italia, în compania unui prieten. Deși nu a părut conștientă de prezența fotoreporterilor, fotografiile surprinse i-au pus în valoare corpul zvelt și tonifiat și frumusețea naturală. 

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu de leopard, pe care l-a ccesorizat cu un kimono înflorat și o pereche de ochelari de soare cu ramă pătrată, Eiza Gonzalez și-a petrecut ziua în compania unui prieten, pe un iacht de lux.

Se pare că actrița se bucură de o vacanță înainte de a reveni la filmări. Aceasta urmează să apară în viitoarea serie antologică "Extrapolations".

Serialul se va concentra pe efectele pe care schimbările climatice le-au avut asupra lumii prin intermediul unor povești interconectate.

Din distribuție vor face parte Meryl Streep, Tobey Maguire și Forest Whitaker, precum și mulți alții.

Sursă foto: Profimedia, Getty Images

  • Impresionează cu fiecare apariție în costum de baie. Cum a fost surprinsă Eiza Gonzalez pe iacht în Sardinia

related posts

Modifică setările cookies