În anii 2000 cucerea lumea și era considerată fetița-minune a Hollywood-ului! Ajunsă la 30 de ani, Dakota Fanning a făcut furori pe covorul roșu la premiera celui mai recent film în care joacă


Fetița-minune a Hollywood-ului s-a transformat într-o femeie superbă! Pe când avea doar 7 ani, adorabila Dakota Fanning cucerea lumea cu zâmbetul ei inconfundabil, ochii de un albastru splendid și talentul uriaș. 


Actrița a jucat alături de Tom Cruise în filmul „Războiul lumilor” și ne-a emoționat până la lacrimi în filmul „Man on Fire” (n.red Pus pe jar) în care a jucat alături de Denzel Washington. 

În adolescență, tânăra a făcut o scurtă pauză de la actorie și s-a concentrat mai mult asupra studiilor, însă de câțiva ani a revenit pe marile ecrane.

Recent, actrița care a împlinit 30 de ani în februarie a participat la premiera celui mai recent film în care joacă. Este vorba despre „The Watchers”, iar evenimentul a avut loc în weekend la AMC Lincoln Square Theater din New York.

Pelicula SF îi are în rolurile principale pe Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan și Olwen Fouéré. Actrița a făcut furori pe covorul roșu și a impresionat audiența cu naturalețea ei. 

Cu părul pe spate, un look natural și o rochie verde, elegantă, Dakota a fost în centrul atenției. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

Dakota a ales să poarte doar câteva accesorii și a adăugat o notă de strălucire ținutei cu o brățară de aur la încheietura mâinii stângi, precum și un inel strălucitor la mâna dreaptă.

Filmul a fost regizat de Ishana Night Shyamalan, care este fiica regizorului aclamat de critici M. Night Shyamalan. Este cunoscut pentru că a lucrat la filme precum The Sixth Sense (1999), Signs (2002), The Visit (2015) și Old (2021), potrivit Daily Mail.

În timpul unui interviu recent cu Screen Rant, Fanning a fost încântată de șansa de a lucra cu Ishana - care și-a făcut, de asemenea, debutul regizoral cu „The Watchers”.

„Ishana a scris scenariul și l-a regizat și este greu de crezut că este prima dată când regizează un lungmetraj”, a declarat actrița.

„Ca ființă umană, este o persoană foarte drăguță și amabilă, așa că este o bucurie să fii în preajma ei”, a adăugat Dakota. 

Fotografii: Getty Images

  • În anii 2000 cucerea lumea și era considerată fetița-minune a Hollywood-ului! Ajunsă la 30 de ani, Dakota Fanning a făcut furori pe covorul roșu la premiera celui mai recent film în care joacă

related posts

Modifică setările cookies