În anii ’90 toate adolescentele suspinau după el. Cum arată Peter Andre la 49 de ani


Peter Andre a devenit celebru mai mult pentru abdomenul lui six pack decât pentru piesele pe care le-a lansat. Desigur că ne amintim de Mysterious Girl, dar asta pentru că Peter dansează la bustul gol, uns cu ulei :)


Peter Andre făcea furori în anii ’90: Mysterious Girl era difuzată în heavy rotation la radiourile din Europa, iar clipul putea fi văzut din oră în oră pe MTV. Cântărețul știa care sunt atuurile sale, așa că orice apariție în public se lăsa cu o cămașă descheiată.

Au trecut peste 20 de ani de atunci, dar Peter Andre arată la fel de bine. Poate chiar mai bine, pentru că nu mai are acea tunsoare a la Backstreet Boys și parcă nici atât de “umflat” nu mai e. În plus, stilul său vestimentar s-a îmbunătățit considerabil, așa că putem spune că la 49 de ani Peter Andre este un domn prezentabil :) Vestea buna este că abdomenul lui este la fel de sexy.

Foto: Peter Andre, 2019

Peter Andre se află la a doua căsătorie: soția sa, Emily, este și frumoasa, și deșteaptă. Aceasta este de profesie medic și împreună au doi copii.

Înainte de căsnicia cu Emily, Peter a mai fost căsătorit cu Katie Price, cu care are încă doi copii.

Vezi si: 

 

Vezi mai multe imagini cu PETER ANDRE în GALERIA FOTO de mai jos:

  • În anii ’90 toate adolescentele suspinau după el. Cum arată Peter Andre la 49 de ani

related posts

Modifică setările cookies