În anii ’90, toate femeile îl adorau. Cum arată David Hasselhoff la 69 de ani


Într-o formă fizică de invidiat și la fel de șarmant. Așa arată actorul David Hasselhoff la 69 ani.


Actorul devenit celebru în anii ’90 pentru rolul salvamarului Mitch Buchannon din serialul Baywatch a rămas prieten cu sala de sport. David și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a postat o fotografie pe contul de Instagram, acolo unde are aproape 300.000 de fani. 

David Hasselhoff a împlinit 69 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Marbella, Spania. 


 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff)

Actorul a sărbătorit alături de prieteni cu mariachi și baloane. David a postat și un filmuleț cu surpriza muzicală pregătită de prieteni. Într-o altă imagine, actorul apare într-o cameră de hotel a unui resort de lux din Marbella. 

Cu un zâmbet larg pe față și o ținută all white, David Hasselhoff le mulțumește în postare prietenilor de la resort, cei care i-au și organizat petrecerea. “69 și mă simt minunat!”, a scris David pe Instagram.


 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff)

Fanii l-au felicitat pentru felul în care arată și i-au transmis doar gânduri bune. Actorul de 69 de ani este căsătorit cu modelul Hayley Roberts, care este cu 28 de ani mai tânără decât el. 

Nunta a avut loc în 2018, în Italia. Cei doi au fost logodiți doi ani până au decis să facă pasul cel mare. Este a treia căsătorie pentru David, care în trecut a mai fost însurat cu Catherine Hickland și Pamela Bach.

Fotografii: Getty Images 

 


  • În anii ’90, toate femeile îl adorau. Cum arată David Hasselhoff la 69 de ani

related posts

Modifică setările cookies