În discursul de ziua lui Charles, Regina i-a spus fiului său că este ”un adevărat biscuit”


La petrecerea privată de la Palatul Buckingham, dată în cinstea prințului Charles, cu ocazia aniversării a 70 de ani, Regina a ținut un toast emoționant.

Tag-uri:

Regina Elisabeta a II-a (92 de ani), mama prințului Charles, și-a felicitat fiul cel mare pentru modul în care și-a crescut copii, pentru actele sale de caritate și deciziile sale de business.

Citește și: 10 ipostaze dulci și memorabile în care Regina Elisabeta a fost surprinsă alături de nepoții ei

Timp de 70 de ani, eu și Philip l-am văzut pe Charles devenind un campion al conservării, un mare lider al actelor de caritate, un respectat moștenitor la tron și un minunat tată”, a spus Regina. ”Mai mult decât atât, susținut de soția sa, Camilla, el este un om adevărat, creativ și inimos. Așadar, prin acest toast țin să-i urez aniversare fericită fiului meu, cu tot respectul, un Duchy Original."

Duchy Original este, în realitate, numele companiei pe care Prințul de Wales a deschis-o în 1990, care vinde produse alimentare organice. Primul produs al companiei și cel mai renumit este un biscuit de ovăz, făcut din făină organică de grâu și ovăz.

Este un privilegiu pentru orice mamă să fie capabilă să țină un toast la aniversarea de 70 de ani a fiului ei. Asta înseamnă că ai trăit suficient de mult pentru a-ți vedea copiii crescând. Este ca și cum - să folosesc o analogie care sigur va plăcea - ai planta un copac și a putea să-l urmărești cum crește”, a mai spus Regina în discursul său.

Foto: Getty

  • În discursul de ziua lui Charles, Regina i-a spus fiului său că este ”un adevărat biscuit”

related posts

Modifică setările cookies