În doar patru ani, James Charles a strâns o avere de 11 milioane de dolari. Află povestea faimosului youtuber


La 19 ani, James Charles are o avere de 11 milioane de dolari și este prieten bun cu surorile Kardashian, iar totul a început de la câteva tutoriale de machiaj filmate în subsolul părinților săi.


În 2015, James Charles (19 ani) a început să posteze tutoriale de makeup pe YouTube, filmate într-un studio improvizat în subsolul casei părinților săi. 

Citește și: Cum arată resortul de lux pe care Radu Mazăre l-a construit în Madagascar

Patru ani mai târziu, acesta este un vlogger de succes, cu o avere personală de 11 milioane de dolari, și fani celebri precum Kim Kardashian. James se poate lăuda cu propria linie de haine, dar și de makeup, iar Daily Mail Australia dezvăluie povestea din spatele succesului acestuia. 

James, pe numele întreg James Charles Dickinson, a început vlogging-ul în 2015, în casa părinților săi din New York. Fanii săi de pe internet au devenit din ce în ce mai numeroși, fiind cuceriți de stilul unic de machiaj al acestuia. 

În 2016, James a intrat în istorie devenind primul ambasador de sex masculin pentru brandul de cosmetice CoverGirl, jucând alături de Katy Perry într-o reclamă tv. 

După acest parteneriat, James a devenit celebru, bucurându-se de un număr impresionant de urmăritori, dar și de prieteni celebri precum Kim Kardashian sau Kylie Jenner. 

Celebrități precum Iggy Azalea, Demi Lovato sau Katy Perry au început să apară regulat în tutorialele sale de makeup de pe YouTube. 

La ora actuală, James este una dintre cele cunoscute vedete de pe social media, cu 16,2 milioane de urmăritori pe Instagram și 16 milioane de abonați pe YouTube. Fratele său mai mic, Ian, îl ajută cu afacerea, iar mama lui a semnat, alături de el, cartea ”James Charles: Born To Break Boundaries”.

Recent, acesta și-a cumpărat o casă cu cinci dormitoare în Los Angeles, mutându-se astfel din casa părinților săi din New York. 

Foto. Getty, Instagram

Vezi și: Cum și-a pierdut Selly virginitatea

  • În doar patru ani, James Charles a strâns o avere de 11 milioane de dolari. Află povestea faimosului youtuber

related posts

Modifică setările cookies