În mintea lui Keith Raniere, liderul unei secte care transforma femeile în sclave sexuale


Keith Raniere a fost conamnat la 120 de ani de închisoare pentru fondarea și conducerea unei secte care promova sclavia sexuală. Femeile care făceau parte din grup erau însemnate pe corp, cu fier înroșit, ca vitele.


Keith Raniere (60 de ani) a fost trimis după gratii pentru șapte capete de acuzare, inclusiv trafic de carne vie, escrocherie și conspirație. Liderul grupului Nxivm, care trecea drept un Ghandi modern în rândul adepților săi, s-a dovedit a fi un agil manipulator, maestru al minciunii și falsității. Bărbatul a fost condamnat de Curtea Federală din Brooklyn să-și petreacă restul zilelor în închisoare pentru ororile la care le-a supus pe femeile din grupul creat de el.

Mai multe victime ale comportamentului său abuziv au deschis procese în instanță. De-a lungul anilor, Raniere a fost acuzat de trafic sexual, pornografie infantilă, supunerea femeilor la muncă silnică, după un an întreg de abuz sexual, fizic și mental. Zeci de femei tinere au relatat că erau forțate să muncească pentru el și să întrețină relații sexuale cu acesta când avea chef.

Cu abilitățile sale de „guru”, Keith Raniere a reușit să ademenească persoane cunoscute, precum India Oxenberg, fiica cunoscutei actrițe Catherine Oxenberg. Cele două au fost la tribunal pentru a-și susține cauza.

India Oxenberg (foto dreapta) a dezvăluit în instanță că Raniere a înfometat-o ca să ajungă să arate ca o adolescentă de 12 ani, după care a violat-o.

La audieri a participat și prima sa sclavă sexuală, o tânără din Mexic care s-a recomandat Camila. Ea le-a spus judecătorilor că liderul sectei a obligat-o să întrețină relații intime cu el la vârsta de 15 ani, când era fecioară, scrie nypost.com.

Conform mărturiilor fetei, ea și cele două surori ale sale au rămas însărcinate cu guru Raniere și au fost obligate să facă avort. Camila, ca multe dintre sclavele lui, au fost marcate cu fier încins, ca vitele. Literele imprimate pe corp sunt inițialele numelui agresorului ei, iar acest lucru îi dă coșmaruri în fiecare zi.

În fața judecătorilor, Keith Raniere a declarat că toate cele relatate de acuzatoarele lui sunt simple fabulații. Nici în ultimul ceas nu a recunoscut faptele pentru care a fost condamnat.

Fotografii: Profimediaimages.ro/YouTube-The Vow

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 22: George Burcea, primele dezvăluiri după eliminarea din Fermă

  • În mintea lui Keith Raniere, liderul unei secte care transforma femeile în sclave sexuale

related posts

Modifică setările cookies