În tinerețe era una dintre cele mai frumoase actrițe mexicane. Cum arată Veronica Castro la 70 de ani


Veronica Castro este una dintre cele mai frumoase actrițe mexicane. Cunoscută pentru rolurile sale în "Los ricos tambien looran" sau "Pueblo chico, infierno grande", vedeta latino a avut o carieră indeluganta, datorită nu doar talentului ei, ci și frumuseții sale. Iată cum arată în prezent, la 70 de ani!


De meserie actriță, cântăreață și prezentatoare TV, Veronica Castro a încântat publicul larg cu frumusețea, farmecul și talentul ei. Primul rol într-o telenovela l-a avut în 1968, însă rolul care i-a propulsat cariera a fost cel din Los ricos lloran tambien, unde a fost protagonista pentru prima oară și a cântat și piesa de generic, " Aprendí a llorar".

Pe plan sentimental, lucrurile nu au mers atât de bine pentru actriță. S-a iubit pentru scurt timp cu actorul și comediantul Manuel "El Loco" Valdés, relație din care s-a născut fiul ei, cântărețul Christian Castro, când ea avea 21 de ani și Manuel 42. Deoarece acesta avea alta familie și mai mulți copii din flori, Veronica Castro a fost nevoită să-și crească fiul singură.

Același lucru s-a întâmplat și în următoarea relație, cu Enrique Niembro, cu care visa să se căsătorească. I-a dăruit și acestuia un fiu, însă, la fel ca în cazul relației anterioare, actorul era căsătorit și avea mai mulți copii, iar visul de a se căsători s-a năruit.

Cu toate acestea, Veronica Castro a avut o carieră de succes, a fost premiată în Italia pentru rolul din "Los ricos lloran tambien", a primit și alte roluri principale în telenovele de succes precum "Valentina", are 23 de albume muzicale,  iar frumusețea ei s-a păstrat de-a lungul anilor.

În prezent, la 70 de ani, și-a îmbrățișat frumusețea naturală, lăsându-și părul cărunt, care îi pune în evidență ochii verzi, enigmatici.

  • În tinerețe era una dintre cele mai frumoase actrițe mexicane. Cum arată Veronica Castro la 70 de ani

related posts

Modifică setările cookies