În trecut i l-a furat pe Liam Hemsworth lui Miley Cyrus, dar apoi a intrat într-un con de umbră. Cum arată acum Eiza Gonzalez


Eiza Gonzalez este una dintre cele mai apreciate actrițe de origine mexicană, iar în trecut a fost iubita lui Liam Hemsworth atunci când acesta s-a despărțit de Milay Cyrus prima dată.


Aceasta a fost surprinsă de curând alături de noul său iubit, Timothee Chalamet, în vârstă de 24 de ani, la piscină, într-o escapadă în Mexic. 

În timp ce Eiza a optat pentru un costum de baie din 2 piese, care a atras toate privirile, Timothee a fost ceva mai rezervat și nu s-a asortat cu iubita sa, așa cum se mai obișnuiește printre vedetele de la Hollywood. 

Aceștia sunt numai de câteva săptămâni împreună, iar cuplul lor a luat prin surprindere pe toată lumea mai ales că Timothee se despărțise recent de Lily-Rose Depp, după o relație de 2 ani.

Eiza s-a iubit în trecut cu nume mari din lumea showbiz-ului și anume Josh Duhamel, Liam Hemsworth, Maluma, Calvin Harris, Klay Thompson, Cristiano Ronaldo și Luke Bracey. 

Sursă foto: Profimedia Images

  • În trecut i l-a furat pe Liam Hemsworth lui Miley Cyrus, dar apoi a intrat într-un con de umbră. Cum arată acum Eiza Gonzalez

related posts

Modifică setările cookies