În urma cu 20 de ani era unul dintre cei mai doriți bărbați. Cum arată Nick Carter în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi


În luna noiembrie a anului trecut, Nick Carter plângea moartea tragică a fretelui său mai mic, Aaron. Cântărețul de la Backstreet Boys nu a avut o viață tocmai ușoară: în trecut a mai pierdut o soră, soția lui a pierdut o sarcina, iar el s-a luptat cu dependența de droguri și alcool. Mai mult, în prezent este în plin proces: o fană l-a acuzat că ar fi violat-o în 2001.


Însă cum are o familie și este tatăl a trei copii, Nick Carter trebuie să se adune și să ofere sprijin celor dragi. Cântărețul pare în prezent într-o stare psihică mai buna, după cum o demonstrează cele mai recente imagini surprinse de paparazzi.

În vârstă de 43 de ani, Nick este în plin turneu mondial cu trupa Backstreet Boys, iar momentan au concerte în Australia. Paparazii i-au surprins în vreme ce se relaxau pe un yacht în Sydney. Îmbrăcat în slipi și fumând o țigară, Nick pare că nu are nicio grijă pe lume, ceea ce este, desigur, o imagine înșelătoare, având în vedere prin ce a trecut recent. Cu atâtea probleme, Nick nu mai avut timp să se preocupe de dietă sau de mersul la sală.

Sursa foto: PROFIMEDIA

La finalul anului trecut, o femeie cu dizabilități din Statele Unite susținea că Nick Carter a violat-o în autobuzul de turneu al trupei Backsteet Boys în 2001, când era minoră. Shannon „Shay” Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, a spus într-o conferință de presă că avea numai 17 ani când artistul a obligat-o să întrețînă relații intime. Aceasta a fost invitată în autobuz, după ce Nick Carter a remarcat-o stând la coadă pentru autografe. 

Acum cere despăgubiri. „Doar pentru că Nick Carter este o celebritate nu înseamnă că este scuzat de crimele sale”, a mai spus femeia.

Nick Carter a negat și în trecut aceste acuzații.

  • În urma cu 20 de ani era unul dintre cei mai doriți bărbați. Cum arată Nick Carter în cele mai noi imagini surprinse de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies