Influencerița Irina Deaconescu și fotbalistul Cristian Manea vor fi din nou părinți! Cum le-au dat vestea fanilor


Bucurie mare în familia fotbalistului Cristian Manea! Fundașul lui CFR Cluj și soția sa, influencerița Irina Deaconescu, vor deveni din nou părinți. Cuplul a împărtășit vestea cu fanii de pe rețelele de socializare. 


Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite influencerițe din România. Tânăra de 23 de ani are peste 1 milion de urmăritori pe Instagram. 

Anul trecut, în luna octombrie, Irina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, pe nume Victoria. 

În urmă cu puțin timp, cei doi tineri au anunțat pe Instagram că familia lor se mărește. Irina a postat câteva fotografii adorabile, alături de Cristian Manea și fetița lor. În imagini, influencerița a lăsat la vedere și burtica de gravidă. 

“2+1=4. nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a scris Irina în dreptul fotografiilor care au adunat aproape 200.000 de like-uri în câteva ore. 

Numeroase vedete, printre care Antonia, Jo sau Adelina Pestrițu, i-au felicitat pe cei doi. WOW. Eu asta nu pot să cred... serios. Pur și simplu ești o eroină. Mă gândesc la tine și nu am cuvinte. Felicitări! Îți urez multă liniște. Din toate părțile!!!! Și iubire necondiționată din partea celor dragi. Ești wow!”, i-a scris Marisa Paloma prietenei sale. 

 Și clubul CFR Cluj a postat un mesaj pentru fericitul cuplu: “Familia CFR-istă se mărește! Felicitări, @cristianmanea4 și @irinassw!”. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: TikTokJobs: Dentiști și provocări

  • Influencerița Irina Deaconescu și fotbalistul Cristian Manea vor fi din nou părinți! Cum le-au dat vestea fanilor

related posts

Modifică setările cookies