Îngerii lui Charlie, varianta 2019 – Kristen Stewart, mai sexy decât Cameron Diaz? Imagini incendiare din noul film


Cameron Diaz, Lucy Liu și Drew Barrymore au aprins imaginația multor fani după aparițiile lor sexy din Charlie’s Angels. Filmul care a făcut furori în anul 2000 le-a adus pe cele trei actrițe direct în topul celor mai dorite vedete de la Hollywood. Dar noul cast din Charlie’s Angels, varianta 2019, vrea să le facă uitate pe sex simbolurile anilor 2000.


De curând a fost lansat primul trailer al filmului Charlie’s Angels, varianta 2019, iar actrițele din rolurile principale sunt la fel de hot ca “îngerii” din anii 2000 - Cameron Diaz, Lucy Liu și Drew Barrymore. 

Cu Naomi Scott, Kristen Stewart și Ella Balinska în rolurile principale, Charlie’s Angels se anunță a fi unul dintre cele mai vizionate filme ale anului 2019. Acesta va avea premiera în luna noiembrie, în Statele Unite.

Scris și produs de Elizabeth Banks, “Îngerii lui Charlie” ne arată în trailer cât de sexy poate fi Kristen Stewart. Vedeta, care prefera look-ul androgin, apare într-o ținută ultra feminina și stilata, așa cum rar avem ocazia să o vedem. 

Cu o perucă blondă cu bucle lejere, machiată impecabil și cu o rochie roz cu paiete, Kristen Stewart apare într-o ipostază seducătoare în scene incendiare din noul film. Este însă doar o… deghizare. În film, ca și în viață reala, Kristen Stewart renunță la plete și rochițe pentru pantaloni și o tunsoare cool, pixie.

Vezi noul trailer și mai multe imagini în galeria foto!

Vezi și:Profil de celebritate: Gal Godot

 

  • Îngerii lui Charlie, varianta 2019 – Kristen Stewart, mai sexy decât Cameron Diaz? Imagini incendiare din noul film

related posts

Modifică setările cookies