Ingrid Vlasov, după moartea lui Toto Cutugno: „Era un uomo vero cu un caracter frumos”


Moartea lui Toto Cutugno a întristat-o pe Ingrid Vlasov, care l-a cunoscut pe marele cântăreț italian. Creatoarea de modă a mărturisit că a fost foarte apropiată de Toto, un „uomo vero cu un caracter frumos”.


Ingrid Vlasov este tristă după pierderea unui prieten drag. Toto Cutugno a fost apropiat de ea și familia ei, iar în copilărie creatoarea de modă îi știa toate cântecele. 

Am crescut cu muzica italiană și l-am adorat pe Toto Cutugno. Cântam toate cântecele, știam toate versurile, dar ce nu știam atunci era faptul că într-o zi ne vom cunoaște.

Am avut ocazia să-l cunosc și oportunitatea să devenim amici pentru o periodă foarte dragă mie, în care am fost surprinsă plăcut să constat că Toto nu era doar un italiano vero, ci era și un uomo vero cu un caracter frumos și un suflet cald. Un romantic”, a scris Ingrid Vlasov pe Instagram.

 

Pe cei doi îi leagă multe amintiri împreună, iar creatoarea de modă și-a amintit cum Cutugno i-a cântat tatălui ei într-un moment special al vieții lui.

Toto a ales să plece ieri - 22 august. Ziua în care a ales și mama să plece acum 3 ani.

Dragă Toto, sper să va întâlniți și să îi cânți și ei la fel cum i-ai cântat la telefon tatălui meu de ziua lui. Și mai sper să continui să cânți și să încânți oriunde te-ai afla.

Copilăria mea ar fi fost cu siguranță mai săracă fără tine, iar muzica este cu certitudine mai bogată că te-a avut. Buonanotte a te!”, a mai scris Ingrid Vlasov.

Printre personalitățile din România care l-au cunoscut pe marele cântăreț italian se numără și „Zâna Surprizelor”. Andreea Marin a cântat în duet cu Toto Cutugno, iar momentul s-a păstrat până azi.

Ingrid Vlasov are o fiică, Noelle, care în 2019 a devenit vegană.

Fotografii: Getty Images/@ingridvlasov

Vezi și VIDEO:

  • Ingrid Vlasov, după moartea lui Toto Cutugno: „Era un uomo vero cu un caracter frumos”

related posts

Modifică setările cookies