Inna, adulată de fani pe scena unui festival celebru din Mexic! Ce ținută provocatoare a purtat artista: „A fost incredibil! Ești minunată!”


Inna a susținut recent un show pe scena festivalului Tecate Norte, un eveniment grandios care s-a desfășurat pe parcursul a trei zile în Monterrey, Mexic. 


Line-up-ul evenimentului la care a participat Inna a inclus nume mari la nivel internațional precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Sum 41, Lost Frequencies, dar și Alok și R3hab cu care Inna a și colaborat în trecut.

Artista a postat câteva imagini din cadrul show-ul pe contul de Instagram, iar urmăritorii nu au mai contenit cu laudele.

„Recunoștința mea față de fanii mexicani nu are limite! Nu voi putea niciodată să le mulțumesc îndeajuns”, a scris artista pe contul de socializare. 

Pentru concertul pe care l-a susținut pe scena de la Tecate Norte, Inna a ales o ținută super sexy. Artista a purtat o salopetă nude, cu broderii la mâneci și în zona pieptului.

„Te iubim, ești cea mai tare”, „A fost incredibil! Ești minunată!”, „Inna, tot Mexicul te iubește!”, „Ai fost divină! Te ascult de peste 10 ani și este prima dată când te văd live!”, „Te rugăm fă un turneu în țara noastră!”, „Latina noastră!”, „Ai fost spectaculoasă! Mulțumim pentru show!”, „Ești un adevărat superstar!”, i-au scris unii dintre urmăritori.

INNA a lansat la începutul acestei luni prima parte a albumului “Everything or Nothing”, 6 piese compuse în Dance Queen’s House, deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi compuse și produse în cadrul acestui proiect, ajuns deja la cel de-al patrulea sezon. Dance Queen’s House înseamnă o sesiune de 16 zile într-o casă unde INNA, alături de songwriteri și producători, compune muzică, iar procesul creativ este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Fotografii: Instagram

  • Inna, adulată de fani pe scena unui festival celebru din Mexic! Ce ținută provocatoare a purtat artista: „A fost incredibil! Ești minunată!”

related posts

Modifică setările cookies