Inna, apariție provocatoare într-un costum de baie minuscul! Artista și-a delectat fanii cu câteva imagini din jacuzzi


Inna găsește timp și pentru relaxare printre zecile de concerte pe care le are într-un an. După o escapadă la Paris, artista a ajuns pe meleaguri elene alături de iubitul ei, Deliric. 

Tag-uri: #Inna #Deliric

Inna își ține la curent cei peste 3,1 milioane de fani și postează aproape zilnic la InstaStories imagini și clipuri din destinațiile pe care le vizitează. 

Recent, vedeta s-a cazat într-un hotel cochet din Salonic și le-a făcut fanilor un tur. 

Inna s-a lăsat fotografiată într-un jacuzzi imens, purtând un costum de baie minuscul, de culoare gri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

„Minerală, vă rog! Dacă ajungi până la ultima poză, nu mă judeca, ok?”, a scris artista în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri. 

„Bombshell of Romania”, „Cine ar judeca ceva atât de frumos?”, „Ultima poză e criminală!”, „Singura noastră supărare: cine a tăiat poza?”, „Ești spectaculoasă”, sunt doar câteva dintre imaginile postate de internauți. 

Cum se menține Inna în formă

Ca să arate așa, Inna spune că nu ține o dietă anume, însă nu face excese când vine vorba de mâncare. 

Vedeta a mărturisit recent într-un interviu că a devenit vegană și a renunțat la alimentele de origine animală. Mânâncă tot ce poftește, inclusiv dulciuri, dar secretul este că nu consumă în exces. În plus, Inna este o împătimită a sportului și face zilnic exerciții pentru tonifierea corpului. 

Fotografii: Instagram @Inna

  • Inna, apariție provocatoare într-un costum de baie minuscul! Artista și-a delectat fanii cu câteva imagini din jacuzzi

related posts

Modifică setările cookies