Inna, mai ceva ca starurile de la Hollywood: călătorește cu avionul îmbrăcată în costum de baie: "Perfecțiune rară!"


Inna continuă să își impresioneze fanii cu stilul ei de viață de lux: artista se bucură de aceleași privilegii ca vedetele internaționale. Nu e de mirare, având în vedere că ea însăși e cunoscută pe mai multe continente.


Inna se bucură de un succes răsunător atât în România, dar și în afara granițelor. Artista este apreciată în întreaga Europă, dar și Mexic sau în America de Sud, permițându-și un stil de viață demn de al starurilor de la Hollywood.

 

Inna merge la concerte cu avioane private, așa că își permite să se îmbrace cum îi face plăcere, fară să îi pese de ce cred ceilalți călători. Astfel, în cele mai noi imagini postate pe Instagram artista este îmbrăcată în avion într-un costum de baie alb, în două piese. Până la destinație, savurează un vin de calitate și se relaxează înaintea următorului concert. Cu un astfel de outfit, Inna pare că aterizează direct pe plajă :) însă, de fapt, destinația era Ungaria.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Inna este vedeta din România cu cele mai cool și sexy outfituri de scenă. Și silueta îi permite:. “Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare”, spunea vedeta într-un interviu mai demult.

  • Inna, mai ceva ca starurile de la Hollywood: călătorește cu avionul îmbrăcată în costum de baie: Perfecțiune rară!

related posts

Modifică setările cookies