Anul 2024 a început cu schimbări pentru Inna, care, de curând, le-a arătat fanilor ce rezultate a obținut cu dieta vegană la care a apelat de ceva vreme.

Inna a devenit vegană

La 37 de ani, Inna se laudă cu un corp de invidiat. Artista apare des în ipostaze provocatoare, iar, în timpul verii, pozele în costum de baie nu lipsesc. Aceasta este mereu complimentată pentru modul în care arată, dar puțini știu care sunt sacrificiile pe care le face.

Pe lângă sportul pe care îl face în mod constant, Inna a decis să devină vegană. Efortul fizic pe care îl depune și alimentele la care a renunțat au dat roade, iar aceasta se bucură de o siluetă de invidiat.

Mai mult decât, apelează și la ajutor extern, precum tratamente corporale și are foarte mare grijă la orele de somn. De asemenea, este de părere că echilibrul în viață este adus de oamenii dragi, motiv pentru care, aceasta petrece cât timp poate cu persoanele apropiate.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi. Am grijă de mine. De ceva timp, fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită (...) Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit artista, de curând, conform Viva.

Inna și Deliric vor să aibă copii

În urmă cu ceva timp, Deliric a cerut-o în căsătorie pe Inna. Nu au fixat data nunții, dar au vorbit despre planurile de viitor pe care le au, iar acestea includ și copii. Chiar dacă amândoi au programe încărcate, își doresc să își întemeieze o familie.

„Pentru mine, nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreun㔸a mai spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

 

Sursa foto: Instagram