Inna și iubitul Deliric, ipostază pasională la piscină! Cum se distrează cuplul în vacanță: „Norocos bărbat!”


Are agenda plină de concerte, dar își face timp și pentru vacanțe! Inna și iubitul Deliric se bucură de plajă și soare într-o destinație exotică, iar fanii au fost fermecați de imaginile cu artista în costum de baie. 


Inna adoră să pozeze provocator și să-și etaleze trupul sculptat în cele mai sexy costume de baie. Artista are peste 3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram și postează rareori imagini cu iubitul ei, rapperul Deliric. 

De data aceasta, vedeta și-a surprins fanii și a publicat câteva imagini din vacanță în care apare și cel cu care se iubește de aproape trei ani. 

Cuplul apare la piscină, într-o ipostază pasională care i-a făcut pe internauți să exclame: „Norocos bărbat”. 

Cei doi au făcut plajă pe un catamaran, apoi s-au relaxat la piscină. Inna și-a ales un costum de baie minuscul și s-a lăsat fotografiată de iubit din toate unghiurile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

„O duci bine, Deliric!”, „Norocos bărbat!”, „Bomba latina”, „Ești o frumusețe!”, „Faci ca vara să fie și mai fierbinte!”, „Atât de seducătoare în bikini!”, „Sirena”, „Sunteți un cuplu atât de frumos!”, „Ce exerciții ai făcut ca să ai trupul ăsta!”, i-au scris internauții. 

Fotografii: Instagram Inna

  • Inna și iubitul Deliric, ipostază pasională la piscină! Cum se distrează cuplul în vacanță: „Norocos bărbat!”

related posts

Modifică setările cookies