Însărcinată cu gemeni, Amalia Ursu a pozat cu burtica la vedere. Ce ținute își alege acum soția lui Vasilică Ceterașu


Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Cântăreața a pozat cu burtica la vedere, într-o ținută mulată, în luna a șaptea de sarcină. 


Cu aproximativ trei luni în urmă, Amalia Ursu a dat vestea că este însărcinată, în emisiunea La Măruță. Cântăreața a spus că se simte bine și că participă în continuare la evenimente alături de soțul ei, Vasilică Ceterașu. 

„Burtica începe să crească și sarcina decurge foarte bine. Vă mulțumesc frumos tuturor. Sunt însărcinată cu gemeni ”, a scris Amalia Ursu în dreptul imaginii de mai jos. 

Amalia este foarte activă pe Instagram. Interpreta de muzică populară postează des imagini cu familia din vacanțe sau de la diverse evenimente. Recent, Amalia a pozat cu burtica de gravidă la vedere, purtând un costum elastic mov. Urmăritorii i-au răspuns cu sute de mesaje de apreciere. Interpreta a adoptat un stil vestimentar lejer, format din rochii din materiale naturale sau pulovere tricotate. (vezi galeria foto de mai jos)
 
Imediat după ce s-a confirmat faptul că vor deveni părinți de gemeni, Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au anunțat-o pe fetița lor, Selena, care nu a primit prea bine vestea că va deveni soră mai mare. 
 
„Am fost cu Selena la radiografie. O plâns, a urlat', a mărturisit Vasilică Ceterașu. Ei încă n-au aflat sexul bebelușilor, dar cântăreața a spus că își dorește băieți de data aceasta.
 
La fel ca și soțul ei, Amalia este o fire energică și amuzantă. Ea postează adesea pe TikTok filmulețe haioase, care adună mii de like-uri. 
 
 
 
Sursă foto: Instagram/ Amalia Ursu
 
Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Risotto Milanese
 
  • Însărcinată cu gemeni, Amalia Ursu a pozat cu burtica la vedere. Ce ținute își alege acum soția lui Vasilică Ceterașu

related posts

Modifică setările cookies