Învinsă de o româncă, Eugenie Bouchard are alte griji: „Fundurile noastre arată atât de biiiine!”


Tenismena canadiancă Eugenie Bouchard (25 de ani) nu mai sperie pe nimeni în marile turnee, dar continuă să facă spectacol cu corpul său de fotomodel.


La Toronto, după ce a fost bătută în primul tur de Bianca Andreescu, „Genie” a avut o remarcă total deplasată pe Instagram.

Fostă jucătoare de Top 5 mondial în urmă cu câțiva ani, Bouchard a luat-o treptat în jos, ajungând acum dincolo de poziția 100 în ierarhia WTA. În schimb, ea și-a conservat în toată această perioadă imaginea de femeie fatală, de tip „Barbie”, astfel că după ce se va lăsa total de tenis își va putea continua nestingherită activitatea în showbiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Ultima dovadă a faptului că lui Eugenie nu-i mai stă capul la tenis a venit la turneul aflat în plină desfășurare la Toronto. Ea a părăsit competiția încă după primul meci, învinsă de conaționala Bianca Andreescu, o jucătoare care reprezintă Canada, dar care s-a născut în România.

Vezi și Eugenie Bouchard, imaginea în bikini care a împărțit internetul în două

Cele două s-au îmbrățișat la final ca două bune prietene, iar Bouchard a postat fotografia pe Instagram, alăturând însă un mesaj deocheat. „A fost atât de distractiv să joc cu tine în Canada. Sunt bucuroasă că te-ai întors”, a scris în primă fază Eugenie, subliniind revenirea Biancăi Andreescu după o accidentare. Apoi, ca un „ps”, Bouchard a ținut neapărat să facă o remarcă de o altă natură, fără nici o legătură cu sportul: „Fundurile noastre arată atât de biiiine aici!

Evident, Eugenie Bouchard a fost pedepsită de mulți dintre cei care au comentat la postarea respectivă. „E ok să pierzi de opt ori la rând în primul tur, dar nu-i ok să faci glume despre corpul tău ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În plus, nu se vede nimic spectaculos. Sunt milioane de modele pe Instagram cu funduri mai frumoase. Dacă asta e tot ce poți să oferi de când nu mai joci tenis de calitate, atunci vei ieși rapid din Top 1000”, a fost unul dintre cele mai acide răspunsuri primite de tenismenă.

  • Învinsă de o româncă, Eugenie Bouchard are alte griji: „Fundurile noastre arată atât de biiiine!”

related posts

Modifică setările cookies