Ioana Dichiseanu dezvăluie că tatăl ei îi vorbește în vis: „Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite”


Relația dintre ei era una extrem de strânsă, iar acest lucru se vede și după moartea marelui Ion Dichiseanu. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a dezvăluit că tatăl ei îi apare în vis și îi vorbește.


Ioana Dichiseanu nu și-a revenit după moartea tatălui, răpus de o pneumonie severă la 20 mai 2021. În primul interviu acordat după dispariția tatălui, ea a dezvăluit că păstrează o legătură strânsă cu acesta chiar și dincolo de moarte.

Nu știu dacă o să pot trece vreodată. Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. (...) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu la un post TV.

Fiica actorului a mărturisit că acesta i-a apărut în vis și i-a spus lucruri aparent de neînțeles.

Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi. (...) Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite. (...) Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac”, a mai spus fiica actorului.

Ioana Dichiseanu a sperat până în ultima clipă că tatăl ei se va face bine. Internat la Floreasca în luna februarie, Ion Dichiseanu a murit la spital din cauza unei pneumonii provocate de o bacterie.

Actorul avea 87 de ani. A fost înmormântat cu onoruri militare și aplauze, în Cimitirul Bellu, la 22 mai.

Fotografii: Agerpres/Ioana Dichiseanu Facebook

Vezi și VIDEO: Rămas bun, Ion Dichiseanu!

  • Ioana Dichiseanu dezvăluie că tatăl ei îi vorbește în vis: „Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite”

related posts

Modifică setările cookies