Iolanda, regina frumuseții din Bihor. A renunțat la un job în Ministerul Economiei, iar acum duce o viață de lux


Iolanda Anamaria Babău, o româncă de 29 de ani, a devenit Miss World Next Top Model 2022, în urma participării la concursul internațional desfășurat în Liban. Regina frumuseții din Bihor a apărut pe coperta unor prestigioase reviste de modă și se mândrește cu mai multe titluri de Miss. 


Iolanda Anamaria Babău a concurat pentru Emiratele Arabe Unite, unde locuieşte de câţiva ani, pentru că România avea deja o altă candidată. Este vorba de Bianca Elena Călian, şi ea premiată cu titlul de The Miss Globe Social Media Influencer 2022 în cadrul competiţiei.

Iolanda a fost desemnată, anul acesta, și Miss Popularitate la Miss Globe 2022, concurs de frumuseţe desfășurat în Albania.

Iolanda Anamaria Babău a avut succes modelling, bucurându-se de apariţii pe coperta din ianuarie 2022 a revistei L’Officiel Arabia, dar și pe coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022. O perioadă, tânăra a lucrat în administrația publică, fiind absolventă de ASE, specializarea Relaţii Internaţionale. Mai mult, a fost consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii. Un job la stat nu i-a adus însă prea multă împlinire, de aceea tânăra și-a deschis o afacere. Iolanda are în prezent propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale, potrivit adevărul.ro

Judecând după imaginile postate pe contul de socializare, Iolanda se bucură de succes și pare că duce o viață de lux în Dubai. Tânăra poartă mereu haine elegante și accesorii scumpe.

 

Sursă foto: Instagram/anamaria.barii

Vezi și: Wine Trips România S3E10 | Să ne bucurăm de o vizită la Château Purcari, alături de cântărețul Pasha Parfeni

  • Iolanda, regina frumuseții din Bihor. A renunțat la un job în Ministerul Economiei, iar acum duce o viață de lux

related posts

Modifică setările cookies