Ipostaza nepotrivită în care Brooks Nader a fost surprinsă la un restaurant de fițe. Modelul a luat cina în… lenjerie intimă


În vârstă de 26 de ani, Brooks Nader și-a văzut visul devenind realitate… În urma cu câțiva ani era leftera în New York, iar acum se mândrește cu statutul de “Model Sports Illustrated”.


Brooks Nader este posesoarea unui corp perfect, care propulsat-o în lumea exclusivitsa a modellingului. În 2023, aceasta a bifat coperat Sports Illustrated, ediția cu costume de baie. 

Și pentru că arată senzațional, modelul își etalează silueta impecabilă ori de câte ori are oazia. Cel mai recent, paparazzii au surprins-o la intrarea într-un restaurant de fițe din capital Frantei, acolo unde se află cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris.

Brooks și-a făcut apariția pactic în… lenjerie intimă, cu un sacou pe deasupra. Modelul nu a părut deranjat de apariția paparazzilor, care i-au surprins ținuta îndrăzneață. Zâmbitoare, aceasta chiar a pozat pentru paparazzi în fața restaurantului select.

Frumusețea este o trăsătură de familie pentru Brooks – aceasta se mândrește cu trei surori la fel de frumoase ca ea. Surorile merg adesea împreună la evenimente și toate cochetează cu industria modellingului.

Vezi mai multe imagini incendiare în GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa foto: Profimedia, Instagram

  • Ipostaza nepotrivită în care Brooks Nader a fost surprinsă la un restaurant de fițe. Modelul a luat cina în… lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies