Irina Begu a lovit un copil cu racheta de tenis, la Roland Garros. Ce sancțiune a primit


Roland Garros este unul dintre cele mai mari și importante turnee internaționale de tenis. În cadrul acestuia, mai mulți jucători profesioniști din întreaga lume concurează pentru a pune mâna pe marele premiu. Printre ei se numără și Irina Begu, sportiva care a fost protagonista unui incident în timpul partidei de tenis. Aceasta a dat cu racheta de pământ, iar în urma unui ricoșeu, un copil a fost lovit.


Irina Begu se numără printre numele mari ale tenisului românesc. Aceasta participă la Roland Garros, acolo unde a fost protagonista unui incident neplăcut. În timpul meciului împotriva Ekaterinei Aleksandrova, românca a avut o reacție neașteptată. Din cauza scorului, care la acel moment era 7-6 (3), 3-6, 2-0 și serviciul pentru oponentă, jucătoarea noastră de tenis a lovit racheta, cu putere, de pământ. În urma unui ricoșeu, ea a ajuns în tribune, unde a lovit un copil. Din fericire, spectatorul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 5 minute, timp în care Irina Begu a primit un avertisment din partea organizatorilor. Sacțiunea a fost considerate una mult prea mică, din punctul de vedere al adversarei sale. Ekaterina Aleksandrova a fost vizibil nemulțumită, iar în urma celei de a treia runde, ea și-a aruncat racheta pe zgură.

Chiar dacă organizatorii au considerat gestul româncei ca fiind unul neinteționat, mulțimea a început să o huiduie pe Irina Begu, care și-a cerut scuze și l-a luat în brațe pe copilul implicat în accident. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

  • Irina Begu a lovit un copil cu racheta de tenis, la Roland Garros. Ce sancțiune a primit

related posts

Modifică setările cookies