Irina Fodor, apariție demnă de Victoria’s Secret la plajă. Cum a pozat soția lui Răzvan Fodor în vacantă


Irina Fodor tocmai s-a întors dintr-o vacanță all inclusive în Turcia și prima ei grijă a fost să urce pe cantar :) Vedeta de la Vocea României s-a răsfățat timp de o săptămână la un resort din Antalya, alături de soțul său, Răzvan Fodor, și fetița lor în vârstă de opt ani.


Posesoarea unui trup de fotomodel, Irina Fodor și-a impresionat fanii cu imaginile sale din vacanță. Vedeta a făcut câteva poze demne de o ședință foto pentru Victoria’s Secret. Irina a pozat pe plajă la apus de soare, etalandu-și picioarele sexy și lungi. 
 
Prezentatoarea de la Vocea României a recunoscut într-un articol la ea pe blog că a uitat de diete în vacanta all inclusive din Turcia.
 
“Ieri ne-am întors din Turcia și primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, a fost să ne urcăm pe cântar. Era să trecem cu el prin parchet. Singura încântată din toată combinația asta a fost mama-soacră, care nu își mai încăpea în piele de fericire că pocnim toți trei de atâta sănătate (…) De la atâta stat, ni s-au lățit fundurile. Aaa, ba nu, asta e de la mâncare. E greu să te abții de la a încerca ce prepară ei pe acolo, așa că ajungi să îndeși în tine fără măsură. ”, scrie Irina. 
 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

  • Irina Fodor, apariție demnă de Victoria’s Secret la plajă. Cum a pozat soția lui Răzvan Fodor în vacantă

related posts

Modifică setările cookies