Irina Fodor: “Țin foarte mult la părul meu. Daca mi se întâmplă ceva cu el, intru în depresie”


Irina Fodor este una dintre cele mai sexy brunete din showbizul românesc. Prezentatoarea de la Vocea României impresionează cu părul său lung și bogat, la fiecare apariție publică. Mulți cred că Irina are extensii sau că se vopsește ca să obțină acea strălucire pe care și-o doresc toate femeile când vine vorba de podoaba lor capilară. 


Adevărul este că Irina are un păr sută la sută natural.

“Așa este culoarea mea naturală. Am fost vopsită brunetă din clasa a X-a până când l-am cunoscut pe Răzvan.Voiam neapărat să îmi fac o schimbare și mama nu mă lasă să mă vopsesc, așa că nu m-am dus la salon. M-am dus și mi-am cumpărat vopsea, am pus-o în palme ca pe șampon, am trântit-o pe cap și aia a fost. Am fost neagră ca pana corbului vreo patru ani de zile până când l-am cunoscut pe Răzvan”, povestește Irina Fodor pentru www.perfecte.ro.

Irina spune că soțul ei a fost cel care a convins-o să renunțe la vopsea.

“Am mers cu Răzvan într-o vacanță mai lungă, de vreo lună, și  mi-a văzut rădăcinile părului, că îmi tot creștea părul în luna aia și zice: “Mamă, asta este culoarea ta naturală?!” . Eu zic “mda”, jenată că mi se văd rădăcinile… “Doamne, Dumnezeule! Să nu te mai vopsești niciodată! Lasă părul așa!”, povestește Irina Fodor. 

Irina Fodor spune că nu s-ar vopsi niciodată blondă, de teama să nu își arda parul. 

“Am avut răbdare să nu îl vopsesc, nu m-am dus să mă decolorez ca să obțin o culoare asemănătoare cu cea naturală. Am stat vreo 2 ani ca să crească el natural.  M-am ales cu această culoare pe care nu mai am de gând să o stric. Eu blondă nu fac, prin așa ceva eu nu trec. Am câteva prietene care și-au făcut balayage, li s-a ars părul și li se întindeau vârfurile ca guma de mestecat. Dacă mi se întâmplă mie așa ceva, intru în depresie! Țin foarte mult la părul meu”, spune Irina.

 

  • Irina Fodor: “Țin foarte mult la părul meu. Daca mi se întâmplă ceva cu el, intru în depresie”

related posts

Modifică setările cookies