Irina Fodor, transformată de către o echipă de specialiști în coafură și machiaj în Jennifer Lopez


Irina Fodor a trăit o experiență inedită: timp de jumătate de zi, specialiști în coafură și machiaj, dar și stiliști au lucrat la look-ul ei. Totul pentru a o transforma în Jennifer Lopez.


Irina Fodor a povestit despre cum a decurs transformarea într-o postare pe blogul ei. 

“Vreo jumătate de zi a durat cu totul transformarea, și m-am simțit exact că Cenușăreasa, când o pregătea zâna cea bună pentru noaptea balului. La ședința foto ce a urmat, sub lentila lui Dacian Foldi (The Storyalist), mă simțeam deja atât de în pielea personajului, că îmi era și frică că nu mai ies până mă întorc acasă la soț, și îl zăpăcesc pe creștinul ăla cu vreo pretenție de divă de mă trimite la mama, la Buzău, urgent, nu de alta, dar nu știu unde stă mama lui J Lo, că m-aș duce la ea.

 

Începusem să cred pe bune că semăn cu Jennifer și găseam tot felul de puncte comune. Adică, pe bune, la urma-urmei, amândouă deținem câteva milioane: ea-de euro, eu-de lei(vechi), amândouă suntem căsătorite cu bărbați frumoși, bine, ea a fost căsătorită cu mai mulți, da’ nici la mine nu e timpul pierdut”, a glumit Irina Fodor pe blogul ei.

Irina a postat imaginile pe site-urile de socializare, iar fanii au reacționat imediat. Concluzia? Nu prea… seamănă cu Jennifer Lopez, dar… e mai frumoasa că ea :)

“Ești mai frumoasă ca ea, nu te supăra ! Ești mai frumoasă pentru că ești a noastră”, a comentat o admiratoare.

“După umila mea părere, ești mult mai frumoasă și mai fină decât JLo, iar outfit-ul este minunat și îți vine de minune. Pupici cu sclipici”, a scris altcineva.

“Tu ești foarte frumoasă, dar asemănarea cu J.Lo e zero!”, a concluzionat o  fană.

 

  • Irina Fodor, transformată de către o echipă de specialiști în coafură și machiaj în Jennifer Lopez

related posts

Modifică setările cookies