Irina Tănase, probleme în relație? Ce mesaj a publicat iubita lui Liviu Dragnea pe Instagram


Irina Tănase a intrat rapid în atenția presei după ce Liviu Dragnea și-a asumat publicat relația cu ea. De atunci, tânăra se numără printre cele mai urmărite persoane publice pe rețelele de socializare.


În ultima perioadă însă, au existat o mulțime de zvonuri că după ce a intrat la închisoare Liviu Dragnea, relația dintre ei nu mai este la fel de sudată precum era la început. Deși niciodată nu a vrut să comenteze subiectul, au exitat o mulțime de speculații, iar acestea se bazează pe mesajele pe care blondina le publică pe contul de Instagram.

Citește și: Ea este una dintre cele mai frumoase femei, iar fiica sa nu este departe de acest statut. Cum arată micuța Aishwaryei Rai

Cea mai recentă postare este un mesaj de suflet, care i-a făcut pe toți să creadă că Irina nu ar mai fi deloc împăcată cu situația în care se află, dar că luptă să treacă cu bine peste orice obstacol din viață.

"Durere, dar nu o voi lăsa să se transforme în ură", a fost mesajul pe care iubita lui Liviu Dragnea l-a publicat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat) on

Speculațiile cu privire la ruptura care s-a produs între cei doi au fost alimentate și de faptul că Irina Tănase a fost surprinsă fără inelul primit de la Liviu Dragnea, dar situația reală o știu numai ei. 

Sursă foto: Instagram

  • Irina Tănase, probleme în relație? Ce mesaj a publicat iubita lui Liviu Dragnea pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies