Iris, fiica lui Jude Law, s-a transformat într-o tânără irezistibilă! Cum au surprins-o paparazzi la Monaco


Jude Law (48 de ani) este tatăl a șase copii, unul mai reușit ca altul. Dintre fete, cea mai mare este Iris, cea care va împlini 21 de ani în toamnă. Tânăra seamănă izbitor cu tatăl ei și are o carieră de succes în modelling. 


Iris Law este unul dintre cei trei copii pe care Jude Law îi are cu actrița Sadie Frost. Fiica lui Jude Law s-a transformat într-o tânără irezistibilă, iar paparazzi sunt mereu pe urmele ei. 

Iris se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe cel personal. Tânăra a semnat cu una dintre cele mai renumite agenții de modele și este nelipsită de pe cele mai importante catwalk-uri din lume. 

Fiica lui Jade Law se iubește de aproape 3 ani cu tânăr pe nume Jyrell Roberts. Cei doi amorezi au fost surprinși recent la un eveniment, la Monaco. Cuplul a participat la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. 

Iris a fost fotografiată într-o ținută extrem de sexy. Fiica lui Jude Law purta o pereche de pantaloni, de culoare bleu, cu un decupaj interesant. În partea de sus, Iris a optat pentru un top în aceeași nuanță și a renunțat la sutien. 

Jude Law și Sadie Frost au divorțat în 2003, dar au rămas în relații amicale. Iris a declarat într-un interviu că părinții ei sunt un exemplu pentru ea și că își dorește să aibă copii până la 30 de ani. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

 

  • Iris, fiica lui Jude Law, s-a transformat într-o tânără irezistibilă! Cum au surprins-o paparazzi la Monaco

related posts

Modifică setările cookies