Își înșală Novak Djokovic soția? Dovezi pro și contra


Cunoscutul tenismen sârb Novak Djokovic (32 de ani), recentul câștigător al turneului de la Wimbledon, traversează o criză conjugală bazată pe speculațiile apărute privind infidelitatea sa în relația cu soția Jelena. 


Novak și-a cunoscut actuala partenera de viață încă din perioada liceului, povestea lor de dragoste începând în urmă cu 14 ani, în 2005. Căsătoriți din 2014, cei doi au împreună doi copii, un băiat de patru ani, Stefan, și o fetiță de numai doi ani, Tara.

De-a lungul timpului, frumoasa Jelena nu rata nici o ocazie de a-și vedea la lucru soțul, încurajându-l din tribune la marile turnee. Nu același lucru s-a întâmplat la Wimbledon, unde sârboaica a lipsit de la toate cele șapte meciuri disputate de Djokovic pe iarba londoneză, inclusiv de la finala memorabilă cu Roger Federer.

A fost un amănunt care a pus pe jar presa tabloidă, alimentând niște zvonuri care apăruseră încă din urmă cu doi-trei ani. Mai exact, tenismenul a fost „conectat” cu alte femei, fără însă a exista o dovadă clară a faptului că o înșeală pe Jelena.

Cântăreața de muzică pop Natasa Bekvalac, actrița de la Bollywood Deepika Padukone și specialista în gastronomie Lauren Von der Pool s-au insinuat într-un fel sau altul în anturajul sportivului, deranjând o căsnicie care părea indestructibilă.

Paie pe foc, nici Novak, nici Jelena n-au celebrat la 10 iulie 2019 a cincea aniversare a nunții, așa cum o făceau în anii anteriori, prin dovezi de iubire postate pe rețelele de socializare. Fără îndoială, un semn clar de răceală a relației, cu atât mai mult cu cât nici unul dintre ei n-a ținut ulterior să afirme contrariul.

Totuși, la aproape două săptămâni de la finala de la Wimbledon, Novak și Jelena au fost văzuți din nou împreună. Într-o postare pe contul de Instagram, sârbul apare alături de soția sa într-un filmuleț în care fredonează o melodie în compania unor prieteni, scenă petrecută într-o vacanță în Croația. Rămâne de văzut dacă a fost doar de ochii lumii sau dacă Novak și Jelena se iubesc la fel de mult ca la început.

Vezi și profil de celebritate - Emily Ratajkowski

Foto: Getty Images


related posts

Modifică setările cookies