Îți mai aduci aminte de băiețelul de pe ambalajul ciocolatei Kinder? Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Josh Bateson


Atât cei mici, cât și adulții vor recunoaște instant chipul băiețelului cu zâmbet perfect și ochi albaștri din imaginea care a devenit celebră. Copilul de pe ambalajul ciocolatei Kinder, inițial germane, este astăzi un bărbat în toată regula și nici popularitatea nu i-a scăzut! 


Aducea zâmbete pe fețele copiilor și credeți sau nu, dar băiatul de pe ambalajul Kinder chiar există! Compania folosiseră fotografia cu fața germanului Günter Euringer timp de aproape 30 de ani, asta până în 2005, când a fost înlocuit cu un tânăr englez numit Josh Bateson. 

Acum, Josh Bateson s-a maturizat complet, este în continuare foarte cunoscut și nu o spunem noi, ci numărul impresionant de persoane care îl urmăresc pe Instagram, aproape un milion. Originar din Londra, băiețelul de pe ambalajul Kinder probabil că nu va îmbătrâni niciodată în mintea noastră, dar este important să știm că astăzi are 28 de ani și e complet schimbat.

Din puștiul fotogenic s-a transformat într-un adevărat bărbat: mereu elegant, rafinat și cu o situație financiară bună, judecând după postările sale din mediul online. (Vezi în galeria de mai jos ce face acum băiețelul de pe ambalajul Kinder)  

În urmă cu doar câteva ore, Josh Bateson a publicat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, dezvăluind că se află în Toscana, Italia.

Sursă foto: Instagram

  • Îți mai aduci aminte de băiețelul de pe ambalajul ciocolatei Kinder? Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Josh Bateson

related posts

Modifică setările cookies