Iți mai amintești de Jade din Clona? Are 45 de ani și arată exemplar în costum de baie


Timpul parcă nu şi-a lăsat amprenta asupra actriţei Giovanna Antonelli, care a cucerit inimile telespectatorilor în producția braziliană "Clona". Actriţa este la fel de frumoasă şi suplă ca şi acum aproape 20 de ani în urmă, când a jucat în film.


Giovanna Antonelli își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa prin intermediul contului de Instagram. Deși are 45 de ani, frumoasa actriță are grijă de felul în care arată și își menține silueta cu fel și fel de exerciții fizice.

 

Citește și: Michele Morrone a devenit celebrul pentru rolul din "365 DNI", dar puțini știu că a fost căsătorit. Cine este femeia care i-a dăruit 2 copii

Pentru rolul lui Jade, Giovanna a fost nevoită să practice dansul din buric în fiecare zi timp de două luni, întrucât trebuia să facă o serie de coregrafii și să creeze impresia că este un talent natural acela de a-și undui corpul asemenea femeilor musulmane.

Giovanna are un băiat din căsătoria cu partenerul ei din "Clona", Murilo Benicio. Pietro are 15 ani. Iar din mariajul cu regizorul Leonardo Nogueira, a născut două fete gemene, pe nume Antonia şi Sophia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que a semana seja leve e feliz!! ????????❤️???????????? (na medida do possível..)

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Sursă foto: Instagram

  • Iți mai amintești de Jade din Clona? Are 45 de ani și arată exemplar în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies