Iti mai amintesti de "Pisi" din Inima de tigan? Cât de schimbată este Dana Hauer la 12 ani de la rolul care a făcut-o celebră


Dana Hauer a devenit cunoscută publicului român acum 12 ani, când a interpretat personajul "Pisi" în telenovela "Inimă de țigan", difuzată de postul Pro2.


Frumoasa actriță face acum deliciul publicului pe TikTok, unde postează o mulțime de filmulețe care mai de care mai amuzante.

"Pisi" este la fel de frumoasă și are același umor care a cucerit publicul atunci când s-a făcut remarcată pe micul ecran. Dana Hauer are acum 37 de ani și este mai fericită ca niciodată. Este mamă și soție și are viața pe care și-a dorit-o.

@danahauer

nu e bine...???????????????????? nb

♬ sunet original - vlaxan15

Citește și: Lili Sandu, „18 kilograme în plus și mega retenție de apă”. Cum arată în luna a 8-a de sarcină

După terminarea serialului, actrița s-a retras din lumina reflectoarelor și a optat pentru o pasiunea mai veche. A ales să se documenteze mai mult în domeniul trucurilor de înfrumusețare și la un moment dat făcea deliciul publicului cu bancuri cu și despre blonde în trupa "Alo, băieții". Între timp, Dana s-a căsătorit și locuiește în Râmnicu Vâlcea. 

@danahauer

????️‍♀️????️‍♂️???????????????????????????? vaaaaa puuup

♬ sunet original - danahauer

@danahauer

Sa l pun și pe soțul meu! ???????????????? ca ma întrebați mereu.????????????????

♬ Leyla - Mesto

Sursă foto: TikTok

  • Iti mai amintesti de Pisi din Inima de tigan? Cât de schimbată este Dana Hauer la 12 ani de la rolul care a făcut-o celebră

related posts

Modifică setările cookies