Iubita lui Dorian Popa a încins atmosfera pe rețelele sociale. Bruneta și-a etalat decolteul abisal într-o ținută de plajă


Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este fără dar și poate o femeie superbă, iar postările sale de pe Instagram stau drept dovadă. Recent, bruneta în vârstă de 40 de ani a impresionat cu o ținută de plajă, care i-a pus în evidență formele voluptoase.


Claudia Iosif, alintată Babs de către apropiați, are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, pe care îi ține mereu la curent cu noutățile din viață sa, în special cu articolele vestimentare pe care le lansează. Iubita lui Dorian Popa și-a deschis un atelier de haine care se bucură de un adevărat succes și adesea le promovează chiar ea, prin fotografii și clipuri publicate pe Instagram.

Zilele trecute aceasta și-a surprins fanii cu un compleu portocaliu, perfecte pentru o vacanță  la mare, care i-a pus în evidență bronzul de invidiat, dar și decolteul generos. Format dintr-un top și o fustă din plasă, compleul portocaliu  i-a cucerit pe fani, care și-au arătat entuziasmul în secțiunea de comentarii.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

  • Iubita lui Dorian Popa a încins atmosfera pe rețelele sociale. Bruneta și-a etalat decolteul abisal într-o ținută de plajă

related posts

Modifică setările cookies