Claudia, iubita lui Dorian Popa, imaginea senzualității într-o rochie cu decolteu amețitor: "Ești o felină"


Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa este o prezență de neratat pe rețelele sociale. La 39 de ani, desginer-ul vestimentar este plină de sex-appeal, aspect ce se vede și în alegerile vestimentare.


Recent, iubita lui Dorian Popa, cunoscută drept Babs, și-a impresionat fanii de pe rețelele sociale când a publicat o fotografie în care amintește de o zeiță a Egiptului Antic. Îmbrăcată într-o rochie lungă, cu imprimeu de leopard și decupaje în zona soldurilor și a pieptului, Claudia Iosif a demonstrat încă o dată de ce Dorian Popa a ales să-i fie parteneră - arată senzațional, la fel ca vloggerul.

Rochia îndrăzneață i-a pus în evidență atât bronzul perfect, cât și formele voluptoase, iar accesoriille de la gât, încheietură și de pe cap, i-au conferit Claudiei un aer de zeiță. Nici tatuajul cu imprimeu de leopard de pe picior nu e de ignorat, per total look-ul fiind un adevărat succes.

 

 

De aceeași părere au fost și fanii acesteia, care, pe lângă cele 8.000 de aprecieri, i-au adresat o serie de complimente în secțiunea de comentarii:

"Ești superbă", "Sexy", "Felină".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Claudia, iubita lui Dorian Popa, imaginea senzualității într-o rochie cu decolteu amețitor: Ești o felină

related posts

Modifică setările cookies