Iubita lui Leonardo DiCaprio răspunde tuturor comentariilor rătăcioase. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei


Leonardo DiCaprio, 44 ani, și Camila Morrone, 22 ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din decembrie 2017. Cu toate că cei doi formeză un cuplu minunat, au apărut foarte multe controverse și comentarii răutăcioase pe rețele de socializare, din cauza diferenței de vârstă dintre aceștia (22 ani).


Tot valul de comentarii răutăcioase a venit după ce Camila Morrone a făcut o postare pe Instagram, ca o declarație de iubire pentru iubitul ei. Fotografia îi a avea ca protagoniști pe  Humphrey Bogat și pe iubita lui, Lauren Bacell, cu 25 de ani mai tânără. "O iubire ca aceasta", a scris în descriere partenera actorului. Răspunsurile din parte fanilor nu au întârziat să apară. " Pe Leo îl interează doar corpul tău", au comentat fanii la fotografie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Nici Camila nu s-a lăsat mai prejos așa că a făcut un Insta Story pentru a răspunde acestor afirmații. "Bună dimineața și o zi de vineri fericită! Tocmai ce citeam unele comentarii de pe Instagramul meu și... Doamne, oamenii sunt foarte răutăcioși și plini de ură cu alți oameni pe care nu-i cunosc. Sper ca în această zi de vineri  vor învăța să trăiască fără ură și să-și îndrepte atenția spre alte subiecte, pentru că viața fără ură este mult mai frumoasă", a scris Camila.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone  formează un cuplu din decembrie 2017, dar cei doi se cunosc încă de pe vremea când Camila avea 10 ani.

Sursa foto Getty, Instagram

Vezi și Profil de celebritate - Lion King și Avengers Endgame fac istorie cinematografică

  • Iubita lui Leonardo DiCaprio răspunde tuturor comentariilor rătăcioase. Ce spune despre diferența de vârstă dintre ei

related posts

Modifică setările cookies